Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayva soymak

Rüyada ayva soymak

Rüyada ayva soymak girilen bir yolda karşılaşılacak kötü biri yüzünden ağız tadının kaçacağına, sorunların kısa sürede aşılacağına, rahatının ve keyfinin yerinde olacağına, mali krize gireceğine, iflas edeceğine, işsiz ve ekmeksiz kalacağına, zevke sefaya ve eğlenceye dalacağına, çok kazançlı bir işe sahip olunacağına, ettikleri duanın kabul olacağına, hem parasal hem ruhsal olarak zarara uğranacağına, kısa süre içinde tatsız bir durumla karşı karşıya kalınacağına, güzel başlayan ve kazanç getiren bir çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine rivayet eder.

Rüyada ayva soymak gördüyseniz:

  • Yapmak istediğiniz alışılmadık değişikliklere müdahale etmek isteyen kişiler olabilir.

Rüyada ayva soymak bir sebeple gün geçtikçe daha büyük zararlar edeceğine, kafasında yer etmiş yerleri ve kişileri yeniden bulacağına, üzüntü duyduğu konularda çok hayırlı gelişmelerin yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada yarım ayva görmek işlerini yoluna sokacağına ancak daha sonra edilen yardıma rağmen düşmanlarla işbirliği içerisine gireceğine, zorluklarla geçen bir dönemin kısa süre içinde atlatılacağına, ayrı düşülen bir kişi ile biraraya gelineceğine, bir sebeple işlerinin kısa süre için aksayacağına yorulur.

Rüyada ayva elma görmek çok zor durumlardan neredeyse en zirveye çıkılacağına, tuttuğunu koparacak kadar çalışkan ve hırslı olacağına, kısmetinin ve başarıya giden yollarının açık, bahtının da çok parlak olacağına delalet eder.

Rüyada ayvayı yemek inanca ve cesarete sahip olacağına bu sayede saygınlığının artacağına, her geçen gün daha da büyüyen dertlerin sona ereceğine ve mutlu ve sevinçli haberler alınıp deyim yerindeyse havalara uçulacağına, işlerin çok verimli olacağı bir dönemin yaşanacağına delalet eder.

Rüyada olgun ayva görmek yaptığı hataları düzelteceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının ortadan kalkacağına, sorunlarından kurtulacağına, üzüntülerini bir çırpıda atlatacağına ve çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, anne ya da babanın büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalacağına ve endişeli bir bekleyişe girileceğine işarettir.

Rüyada olmamış ayva görmek yanlış kararlar vereceğine, kişinin akıllıca yapacağı bazı hamleler sonucunda geleceği için çok kritik yatırımlar yaparak zengin bir hayatın kapılarını aralayacağına, yeni işlere gireceğine yorulur.

Rüyada birinden ayva almak zor gelebilecek bazı işleri kısa süre içinde sabırla ve azimle çalışarak zirveye çıkartacağına, evlat sahibi olacağına, aile bireylerine bu sayede çok büyük yardımlarda bulunulacağına işaret eder.

Rüyada çiçek açmış ayva ağacı görmek üzüntülerin biteceğine, mevki edineceğine, eğitim konusunda bulunan eksiklerin giderileceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments