Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayvayı yemek

Rüyada ayvayı yemek

Rüyada ayvayı yemek ev halkından biri için bir kişi ile görüşüleceğine, sıkıntılı ve sorunlu olaylar ile karşılaşacağına, görüşlerinde netlik olmadığı gibi, bazı meselelere aşırı şüpheci yaklaşacağına, yeni işler peşinde koşulacağına, başka projeler içinde yer alarak atılımlarını artıracağına, gönül işlerinden yana hayır bulacağına, maddi konularda hiç olmadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, sevdiği kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşayacağına, bir sebeple işsiz kalınacağına işaret etmektedir.

Rüyada ayvayı yemek gördüyseniz:

  • Yanlış yönlendiriyorlar veya zamanınızı yanlış kullanmanıza neden oluyorlar.

Rüyada ayva yemek işlerin günden güne daha kötü bir duruma düşeceğine, kısmetlerinin bollaşacağına, ticaretinin ilerleyeceğine, ancak kişinin sorumluluklarının bir anda ve çok fazla artması yüzünden zor durumda kalacağına delalet eder.

Rüyada dalından ayva koparıp yemek aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına ve çok hayırlı ve güzel olayların yakın bir zaman içinde gerçekleşeceğine, hane içerisine nifak tohumları serpileceğine, yeni işler konusunda büyük adımlar atılacağına delalet eder.

Rüyada ağaçtan ayva koparıp yemek yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, kırgınların barışacağına, rüyayı gören kişinin, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, girdiği bir ortaklık sayesinde işlerini daha da büyüteceğine inanılır.

Rüyada ayva çekirdeği yemek nefsine yenileceğine ve şeytana uyacağına, siyasi bir nedenle girilen bir hapishane ise de bazı kimselerden kötülüğe maruz kalınacağına, çalışmaların birçok kişi tarafından takdir göreceğine, mal mülk sahibi olunacağına delalet eder.

Rüyada ayva ağacından ayva yemek eline çok hayırlı fırsatlar geçeceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına, dinlenmek için zaman yaratılmazsa bir süre sonra vücudun iflas edeceğine, kendisine çok büyük zarar veren durumların sona ereceğine yorulur.

Rüyada ayva toplamak yemek elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına, sağlık sorunları yüzünden çok sıkıntı çekileceğine, hesap yapmadan, kısıtlama yoluna gitmeden rahatça harcama yapacağına tabir olunur.

Rüyada soyulmuş ayva yemek yepyeni bir çalışma ortaya koyacağına, yaşamında adeta mucize sayılacak gelişmelerin olacağına, Allah’ın sayısız lütuflarını göreceğine, gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada ayva tatlısı yemek başarılarının devamlı olacağına, maddi olarak büyük bir zarar görüleceğine, hayırlı başlayan bir işin çok büyük sıkıntı verecek ve sorun yaratacak bir duruma geleceğine, büyük bir başarısızlık yaşanacağına, maddi imkânlarının artacağına, maddi ve manevi açıdan düze çıkılması sayesinde kazanılan özgüven sayesinde yeni projelere adım atılacağına, neşenin yerine geleceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments