Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yarım ayva görmek

Rüyada yarım ayva görmek

Rüyada yarım ayva görmek iş hayatında yeni bir sayfa açılacağına, yeni bir alışkanlık edinileceğine, dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına, bulunduğu yeni durumdan çok memnun olacağına, maddi ve manevi açıdan sene boyunca rahatlayacağına, pek çok fırsatı kaçıracağına, ileride iş hayatında çok büyük avantaj sağlayacağına ve çok iyi yerlere geleceğine, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtuluşa erileceğine, açılan kapıların büyük hayırlar getireceğine, zenginliğe sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yarım ayva gördüyseniz:

  • Hedeflerinizden şaşmamalısınız.

Rüyada yarım ayva görmek tüm maddi ve manevi sorunların ereceğine, eş, dost ya da akrabalardan alınan desteklerin heba olacağına, yanlış kişilere denk geleceğine delalet eder.

Rüyada ayva soymak iş güç konusunda birçok karar verileceğine, haksızlığa uğranacağına ve zor günler geçirileceğine, kazancının bol olacağına, dertlerinin bir kalemde silinip gideceğine alamet eder.

Rüyada dalından ayva toplamak sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, el atılan işlerde büyük adımlar atılacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların bertaraf edileceğine, hayırlı ve çok güzel olaylar yaşayacağına, maddi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, bu sıkıntıların ve sorunların çözümü için bir kişiden yüklü miktarda borç para alınacağına alamet eder.

Rüyada kurtlu ayva görmek sakin ve huzurlu bir durum içinde olunacağına, yaşanan ekonomik sorunların aile bireyleri ile birlikte atılacak adımlar sayesinde sona ereceğine, işlerin yoluna gireceğine, dertlerin biteceğine, büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına tabir olunur.

Rüyada ayva toplamak yemek yükünün hafifleyeceğine, yapılan işte büyük başarı sağlanacağına, sorunların yakın zaman içinde sona ereceğine delalettir.

Rüyada olmamış ayva görmek problemlerle baş etmekte zorlanacağına, kişinin bu sayede başarısı ile ön plana çıkacağına, işinde terfi edeceğine, kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine ve yardıma muhtaç kişilere yardımcı olunacağına delalet eder.

Rüyada ayva reçeli görmek sevdiği kişilerden alacağı desteğin de herhangi bir fayda sağlamayacağına, evliyse aşk tazeleyeceklerini, kişi bekarsa karşısına çıkan yeni bir kısmetle dünya evine gireceğine, yüzünün güleceğine, elinin darlıktan kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ayva dilimlemek dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına ve rahata erileceğine, yakın zamanda olmasa bile ilerleyen zamanlarda büyük başarılar kazanacağına ve hiç olmadığı kadar mutlu olacağı ve ferahlığa çıkacağı bir döneme gireceğine, zor zamanlar geçirileceğine, bu yüzden rüyayı gören kişiye uygun olmayan ancak geçim sıkıntısı çektiği bir dönemde zorunlu olarak meşakkatli bir işte çalışmaya başlayacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments