Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada olmamış ayva görmek

Rüyada olmamış ayva görmek

Rüyada olmamış ayva görmek telafisi olmayacak bir hata yapılabileceğine, onlardan yana üzüntüye düşeceğine, hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve doğru düzgün insanlar ile arkadaşlık yaparak çok saygın bir kişi olacağına, hayatında çok büyük gelişmeler yaşayacağına, çok iyi çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine, sevdiği kişilerin mutlu olacağına, zor günlerin sona ereceğine, onun iyi olduğunu öğreneceğine, evlatlarından hayır bulacağına ve ailesinin genişleyeceğine delalet eder.

Rüyada olmamış ayva gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişilerin yeterince akıllı olmadığını düşünerek, kendinizi buna göre karşılık vermek, tepki göstermek ya da hareket etmek zorunda hissedebilirsiniz.

Rüyada yeşil ayva görmek hayırlı kazançlar elde edileceğine ve mutlu bir beraberlik yaşanacağına, rüya sahibinin hayatındaki en büyük aşkı yaşayacağına, kardeşlerin birlikte bir işe gireceğine delalettir.

Rüyada başkasından ayva almak üzüntülerini bölüşeceğine, yapmak isteyip de çeşitli nedenlerden dolayı bir türlü yapamadığı şeyleri yapması için kendisine yardımcı olacağına, işlerini büyütecek imkânlara sahip olacağına, istediği arabaya bineceğine yorulmaktadır.

Rüyada ayva koparmak iş hayatının olumlu bir döneme girmesi ile sosyal aktivitelere ağırlık verileceğine, mantık ile verdiği bir karar yüzünden büyük zarara uğrayıp kararından çok büyük pişmanlık duyacağına, kendisiyle de gururlanacağına işaret eder.

Rüyada ayva ve portakal görmek elinin darlık görmeyeceğine ve aldığı hayır duaları nedeniyle kazalardan uzak yaşayacağına, onlar için çabalayacağına ve kendini onlara feda edeceğine, bekar kimseler için ise muradının gerçek olup, güzel bir evlilik yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada ayva çekirdeği görmek kötü yollardan ekmek sahibi olmayacağına, rahat bir işe girileceğine, sanatla igili olarak bazı çalışmalar yapılacağına, muradın yerine geleceğine, kaybedilenlerin yerine çok daha fazlasının ve iyisinin konacağına inanılır.

Rüyada ayva dağıtmak başta umutları olmak üzere sahip olduğu maddi ve manevi değerleri kaybedeceğine, sarsılacağına, rahatsızlık veren bir olayın yaşanmasının önüne geçileceğine, hayırlı bir yola girileceğine, hasreti çekilen bir kişiye çok yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, daha sonra bu işi insanlara sevdireceğine delalet etmektedir.

Rüyada pişmiş ayva görmek esir olanların özgürlüğüne kavuşacağına, yeni iş yerleri açacak ya da işini büyütecek güce kavuşacağına, eline geçen bazı fırsatları çok kısa bir zaman içinde kullanamadığı için yakın bir zamanda elinden kaçıracağına ve bu yüzden karşılaştığı bazı kötü olaylar ile zor durumlara düşeceğine yorulur.

Rüyada ayva ağaç görmek bir arkadaşa maddi açıdan destek olunacağına, rüya sahibinin bu sayede ağız tadı içinde bir hayat geçireceğine, sonrasında bu kimseyle bir süreliğine küs kalınacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments