Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayva elma görmek

Rüyada ayva elma görmek

Rüyada ayva elma görmek geçmişten gelen tüm sıkıntıların ve borçların sona ereceğine, küs olduğu kişilerle barışacağına, zor bir döneme gireceğine, sorunsuz ve sıkıntısız bir döneme girileceğine, karşısına çok büyük fırsatların çıkacağına ve bundan sonra yüzünün hep güleceğine, tüm düzenin alt üst olacağına, yaşamının da eskisi gibi kolaylıklarla geçmeyeceğine, yaralarına da merhem olacağına, büyük bir üne sahip olunacağına, dedikoduyu çıkaran kişiler ile tüm irtibatını keseceğine ve bu kişiler ile uğraşmayıp bütün ilgisini işine vererek çok büyük başarılar kazanacağına işarettir.

Rüyada ayva elma gördüyseniz:

  • Olayları farklı kişilerin soruşturup, ona göre karar vermelisiniz.

Rüyada elma ayva toplamak zorlu bir işe girdiği ortağı ile beraber büyük rahat ereceğine, insanlar arasında yüceleceğine, çok daha kötü günler gördüğü zaman da bu insanların kendisine yardım edeceğine tabir olunur.

Rüyada ayva ve elma toplamak imkânları kendisine dilediği şekilde hareket etme ve adım atma fırsatı vereceğine, zor zamanlar geçireceğine, etrafındaki insanlardan bir kısmı tarafından dışlanacağına, ele geçen fırsatların istendği şekilde değerlendirilememesinden ötürü büyük bir sıkıntı içine girileceğine, kırgınlık yaşanacağına işaret eder.

Rüyada elma ve ayva yemek yaşanan bir tatsızlığın tatlıya bağlanacağına ve bütün dileklerin bir bir gerçeğe dönüştürüleceğine, kazandığı her kuruşun hakkını vereceğine, borçlarının, hastalıklarının ve kötü günlerinin de son bulmasına vesile olacağına alamet eder.

Rüyada elma ve ayva görmek yöneticilik koltuğuna oturacağına, aile hayatında yaşanan küslüklerin ve kırgınlıkların barışla sonuçlandırılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, fikirlerinin herkes tarafından kabul edileceğine rüya sahibinin bu sayede arkasına kitleleri takacağına delalet eder.

Rüyada ayva ve elma görmek kavgaların ve tartışmaların ortadan kaldırılacağına, sağlığının ve moralinin bozulacağına, yaşadığı maddi sıkıntılardan kurtulacağına alamet eder.

Rüyada ayva elma görmek iş hayatında çok büyük bir prestij kazanılacağına, yapılan çalışmaların büyük ses getirmesi sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, kişinin gönlünden geçenlerin bir bir çıkacağına, hayırlı ve güzel olaylar sayesinde rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada elma ayva görmek yüzünün güleceğine, sağlığının yerine geleceğine, hayatının güzelliklerle dolacağına, uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine, zaman içinde daha rahat edeceği çeşitli çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine ve kısa süre içinde büyük zenginliğe kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ağaçta sarı ayva görmek kendisinin de ne olduğunu anlayamayacağına, ancak daha sonra yakınlarından birinin vereceği destekle toparlanacağına, planlarının ve projelerinin çok beğenileceğine bu sayede de hem kazancının hem de huzurunun artacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments