Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada olgun ayva görmek

Rüyada olgun ayva görmek

Rüyada olgun ayva görmek kariyerinde atılım yapacağına, rüya sahibinin kötü ve art niyetli kişilerle karşılaşacağına, kendisini ailesine vereceğine, yaşanan zor günlerin biteceğine, arka arkaya hoşluklarla karşılaşacağına, yeni duygular tadacağına, yeni kısmetlere nail olacağına, içinin kıpır kıpır olacağına, yüzünün de güleceğine, bir sebeple neredeyse sürekli mutsuz ve huzursuz olunacağına, hayırlı ve sevinçli olaylar yaşayacağına, hanenizde bolluk olacağına alamet eder.

Rüyada olgun ayva gördüyseniz:

  • Bam telinize basmak isteyen kişilere yolu açmamalısınız.

Rüyada olgun ayva görmek yetenekleri ve becerileri sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, kariyerini çok daha iyi yerlere taşıyacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştirip çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, kazanacağı başarılar sayesinde büyük iş fırsatları yakalayacağına, yapılan çalışmaların büyük ses getirmesi sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine delalettir.

Rüyada olgun ayva yemek aile hayatında çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşanacağına, karşısına çıkan fırsatları hayırlı iyi bir şekilde değerlendirmesi ile birlikte rahata ereceğine, çalışmaların çok büyük başarılar kazandıracağına, zevk aldığı aktivitelere de daha fazla vakit ayıracağına rivayet etmektedir.

Rüyada olgunlaşmamış kayısı görmek bazı sorunlar karşısında çözüm yolu bulana kadar deyim yerindeyse akla karayı seçeceğine, hakkında dedikodu çıkaran insanları hayatından çıkaracağına, elinde bulunan imkânların kısa süre içinde hayırlı bir şekilde kullanılacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, hayırlı bir yuva kurulacağına, rakip olarak görülen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, hayatın mutluluk içinde geçeceğine yorulmaktadır.

Rüyada olgun armut görmek aile bireyleri arasında bazı istenmeyen olaylar yaşanacağına, can sıkıntısının geçeceğine, hayırlı bir iş için aile büyükleri ile biraraya gelineceğine ve zararlı bir kişi ile yaşanan bir tartışmadan galip çıkılacağına, ferah ve rahatlık içinde yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada olgun şeftali yemek insanlara koşulsuz güveninin neticesinde zarar ziyana uğrayacağına, kendisini sıkan ve üzen kişilerden uzak duracağına, kulağa küpe olacak nasihatler alınacağına tabir olunur.

Rüyada olgun başak görmek sorunların gelen kazançla birlikte sona ereceğine, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, sorunlarının çözülmesi ve borçlarının ödenmesi için bu kişiden yardım alınacağına, sahip olduklarını bir bir kaybedeceğine, üzüntünden sağlığından olacağına yorulmaktadır.

Rüyada olgunlaşmamış meyve görmek sonrasında ise bu olayların bıraktığı etkileri üzerinden atacağına, geleceğinin mutlulukla dolacağına, bir şansın ve kısmetin ardından yenilerini getireceğine, şansın döneceğine, yaşanan bir hastalık varsa eğer kısa zamanda iyileşeceğine, çok rahat bir döneme girileceğine, çekemeyen kişilerin vermeye çalıştığı zararların boşa çıkacağına işarettir.

Rüyada olgunlaşmamış üzüm yemek kara ve yaslı günler geçireceğine, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemin sona ereceğine, aile hayatının çok daha mutlu bir hal alacağına, kendisini daha iyi bir çevreye sokacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments