Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinden ayva almak

Rüyada birinden ayva almak

Rüyada birinden ayva almak iş hayatında meydana gelen bir sorunun daha kötü bir hal alacağına, uzun zamandan beri yaşanan üzücü olayların mutlu sona bağlanacağına ve sağlıklı bir hayat sürüleceğine, hayatının kolaylaşacağına, güzelleşeceğine, atılan adımların da son derece isabetli ve doğru olacağına, ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine, bir sebeple bu kişiye yardım edip içinde bulunduğu kötü durumdan kurtulması için büyük bir destek vereceğine, lüksünün ve rahatının yerinde olacağına, deyim yerindeyse krallar gibi bir hayat yaşayacağına, karşısında esas duruşa geçilecek kadar itibar kazanacağına ve zaferler elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada birinden ayva almak gördüyseniz:

  • Ya da olayları farklı açılardan ele alırsanız, huzur verici olacağını göreceksiniz.

Rüyada ayva kopardığını görmek zor günler geçirileceğine, yeni başlangıçlar yapacağına, artık tamamen ümitsizliğe kapılacağına işaret eder.

Rüyada iri ayva görmek darlığa ve yokluğa düşeceğine, hayatı ile bazı kararlar vereceğine, kaçan fırsatların yeniden kazanılacağına yorulmaktadır.

Rüyada daldan ayva koparmak arkadaşların ya da ortakların arasını açacağına, çalışmalarının ve performansının değerlendirilmesi sonucunda terfi alacağına, ailesi ile çok huzurlu ve sağlıklı bir ömür geçireceğine ve sevilen, sayılan ve değer verilen bir kişi olacağına inanılır.

Rüyada ayva satmak refah düzeyinin artacağına, tüm arzularının yerine geleceğine, hasta ise bakacağına veya refakat edeceğine, çok kötü durumlara düşeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü ruhsal olarak hasta olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada olmamış ayva görmek geçim derdi çekmeyeceğine, nimet bolluğu yaşayacağına, doğru karar veremeyeceğine, zafer elde edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada ayva pişirmek canını sıkacak ve epey üzüntü verecek bir durumla karşı karşıya kalınacağına, borçlarının kalmayacağına, çok iyi bir kazanç elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada ayva nar görmek kendini bundan sonra kötü ve yasaklı olan herşeyden men edeceğine, başarı grafiğini yükselteceğine bundan sonra meslek hayatının hep zaferler ve ödüllerle dolacağına, güzel işler yapacağına delalettir.

Rüyada sarı ayva toplamak yaptığı işlerin küçümseneceğine ve değer verilmeden yaşanacak bu hayatın kişiyi psikolojik açıdan zorlayacağına, yaşadığı yokluğun biteceğine, hem de kişinin bu süreçte psikolojik olarak zayıflayacağına ve düşmanların bu durumdan yararlanmak için atağa geçeceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments