Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada suda top oynamak

Rüyada suda top oynamak

Rüyada suda top oynamak emeklerine karşılık hayal ettiklerine ulaşacağına, zor günlerin geride kalacağına, hanede neşenin ve huzurun eksik olmayacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, kısa süre içinde büyük atılımlar yapacağına, böylece hayatının da düzene gireceğine, mala ya da bir ziynet eşyasına sahip olunacağına, rahat bir işe girileceğine, sanatla igili olarak bazı çalışmalar yapılacağına, insanlardan kaçılıp dört duvar arasında kalınacağına, rahat bir işe girileceğine yorulur.

Rüyada suda top oynamak gördüyseniz:

  • Bam telinize basmak isteyen kişilere yolu açmamalısınız.

Rüyada suda top oynamak atılacak adımların çok etkili bir makam sağlayacağına, sıkıntı ve sorunlarından en kısa zamanda kurtulacağına, biraz zaman geçmesi gereken haber yorulur.

Rüyada ormanda top oynamak kişinin hayatını allak bullak edeceğine, kendisini işine veremeyeceğine, başarısızlığa düşeceğine ve hüsran yaşayacağına, kendisini bu konuda çok şanslı göreceğine ve daha önce hiç yaşamadığı kadar özel duyguları yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada top oynamak ve gol atmak ilerleyen dönemlerde üst bir mevkiye terfi alınacağına, rahata kavuşmaya, refah düzeyinin gittikçe düşeceğine inanılır.

Rüyada topla oynamak elindekilerinin kıymetini de çok daha iyi bileceğine, işlerin kötüye gitmesi yüzünden zararın günden güne daha da artacağına, sevilen bir kişi ile tartışılacağına, uzun bir süre boyunca ayrı kalınacağına, korkulan bir şeyin başa geleceğine, sorun ne olursa olsun arkalarında duracağına işarettir.

Rüyada birisiyle top oynamak çok güzel bir şekilde süren aile hayatında bazı büyük sorunların yaşanacağına, ortaklık kurulan bir kişiden ihanet görüleceğine, çıkış yolları bulacağına, rahatlayacağına, hafifleyeceğine, bereketli ve rahat bir hayat yaşanacağına delalet eder.

Rüyada cimende top oynamak kısmetlerinin ve şansının kapanacağına, kendisini çekemeyen ve kıskanan insanların yaptığı kötülükleri bertaraf edeceğine, sıkıntılarını atlatacağına, hayırlı bir şekilde başlamış olan bir işin kötü bir şekilde süreceğine işarettir.

Rüyada top oynamak gol atmak uzun yıllardan beri hayal ettiği ve çok büyük arzu duyduğu şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, çok uzun zamandan beri sıkıntısını çektiği şeylere kavuşacağına, maddi ve manevi çok büyük kazançlar elde edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve üzüntü duyduğu olayları kısa bir zaman içinde çözeceğine rivayet eder.

Rüyada eski sevgiliyle top oynamak bazen böyle yaparak daha rahat ve huzurlu olunduğuna,  çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına, dinç kalacağına, dinamik olacağına ve hayatının da uzun süreceğine, parasının ve malının eksilmeyeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments