Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada suda karşıya geçmek

Rüyada suda karşıya geçmek

Rüyada suda karşıya geçmek herhangi bir suç ile suçlanan kişinin, bu durumdan kurtulacağına ve aile hayatı ve sosyal hayat içerisinde uzun zamandan beri yaşanan tartışma ve sürtüşmelerin çok yakın bir zaman içerisinde aile büyüklerinin araya girmesi ile biteceğine, ev halkından biri için bir kişi ile görüşüleceğine, kişinin bu sayede başarısı ile ön plana çıkacağına, işinde terfi edeceğine, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına, bu kişiler sayesinde yeni bir çevreye gireceğine, kazanacağı başarılar ve eline geçen kazanç sayesinde yokluk ve geçim derdi bilmeyeceğine, üzerinden büyük bir yükün kalkmış olacağına ve kira masrafını bundan sonra birikim için kullanacağına, rüyayı gören kişinin planlarının ters tepeceğine ve kişinin kaderini yaşamak zorunda kalacağına, girdiği bütün işlerde zarara uğrayacağına, etrafındaki insanlardan gereken desteği göremeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada suda karşıya geçmek gördüyseniz:

  • Bir arkadaşınızın bilerek ya da bilmeyerek, bir işinizi engellemesi mümkündür.

Rüyada suda karşıya geçmek çok zor ve sıkıntılı günler geçireceğine, çok uzun ve zorlu bir dönemden ve sıkıntılı bir yoldan geçerek bu sıkıntıyı çözeceğine, yakın bir zaman içinde çalışma hayatı ile ilgili çok büyük adımlar atacağına, rızkının kesileceğine, güzel günlerinin geride kalacağına işarettir.

Rüyada temiz sudan karşıya geçmek uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, çok üzüntülü bir döneme girileceğine, bu olayların yaşanmasına sebep olan akrabalar ve arkadaşlar ile tartışma yaşanacağına, zor durumda kalınacağına ve eşler arasında soğuk rüzgarlar eseceğine işaret etmektedir.

Rüyada denizde karşıdan karşıya geçmek içine düştüğü kötü durumlardan kısa zamanda kurtulacağına, sevdiği insanlar tarafından her zaman el üstünde tutulup akranlara kişilik olarak örnek gösterileceğine, hasreti çekilen bir kişiye kısa sürede kavuşulacağına, uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden iyi haber gelmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada denizde yüzerek karşıya geçmek sermaye kaybedeceğine, maddi anlamda zayıflayacağına, hayatının ve planlarının bozulacağına, ikili ilişkilerde üçüncü bir şahıs tarafından sıkıntı yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yoldan karşıdan karşıya geçmek hayırlı bir yola çıkılacağına, sorunlu ve üzüntülü günlerin geride kalacağına, kem gözlü insanların da nazarına uğrayacağına alamet etmektedir.

Rüyada otobandan karşıdan karşıya geçmek geçiminin daha kolay hale geleceğine, çektiği sıkıntıların son bulacağına, büyük sıkıntılar yaşanacağına, işlerinin çok büyük bir şekilde sıkıntıya gireceğine rivayet eder.

Rüyada gölden karşıya geçmek sevdiği kişilerden bulacağı maddi ve manevi yardımları bu akrabasının sorununu çözmek için kullanacağına, iyilik görüleceğine ve yeni dostluklar kurulacağına, zorlu yollardan geçerek çok başarılı bir kariyer ortaya koyacağına ve başarıları ile adından söz ettireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada denizden karşıya geçmek yardım edeceği bazı kişiler ile çok büyük bir işbirliğine gideceğine ve bu sayede herkesin kıskanarak bakacağı işlere imza atacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, güzel haberlerin alınacağına, sorunların ve problemlerin ortadan kalkacağına ve mutlu günlerin geleceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments