Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boynuzlu kara yılan görmek

Rüyada boynuzlu kara yılan görmek

Rüyada boynuzlu kara yılan görmek güzellik ve hayır geleceğine, huzurunun ve ağız tadının yerine geleceğine, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, yakın zamanda çok hayırlı ve güzel haberlerin geleceğine, herkes tarafından saygı göreceğine, anne babayla ters düşüleceğine, istenen ve beklenen haberlerin gelmeyeceğine, ortaklarla aranın bozulacağına, sorunların kısa süre içinde biteceğine, elinde bulunan imkânları kullanarak çok hayırlı projelere imza atacağına, bu projelerin büyük yöneticilerin dikkatini çekmesi ile çok üst mevkilerde kendisine yer bulacağına, bu sayede çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, çok büyük girişimlerde bulunularak hem kazanç elde etmeye hem de işleri düzeltmeye çalışılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada boynuzlu kara yılan gördüyseniz:

  • Umulmadık iyi şans para getiriyor.

Rüyada boynuzlu kara yılan görmek olumlu değişiklikler yaşayacağına, kin ve düşmanlığın olduğu insanlarla da uzlaşma ve barış sağlayacağına, zor bir duruma düşüleceğine işaret eder.

Rüyada boynuzlu yılan öldürmek sürekli ağlamaklı olacağına, sağlığın bozulacağına, herkesin rahat edeceğine, çok daha iyi şartlar içinde yaşayacağına inanılır.

Rüyada siyah boynuzlu yılan görmek ortaya çıkan sıkıntılara, iş hayatında yapılan bir hata yüzünden zarara düşüleceğine, birçok konuda tecrübe sahibi bir kişi ile yapılacak bir işte çok iyi bir karar verileceğine, mutlu günler göreceğine inanılır.

Rüyada boynuzlu yılan görmek anne ya da babanın büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalacağına, çok güzel günler geçirileceğine, yapılması gereken bir ödemenin yapılamayacağına, kötü bir kişinin oyununa gelineceğine işaret etmektedir.

Rüyada kara yılanlar görmek hayaline kavuşacağına, hedeflerini ve amaçlarını yerine getireceğine, rahatının yerine geleceğine, mutluluğunun da artacağına delalet etmektedir.

Rüyada kara uzun yılan görmek maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, büyük bir iş kurup kendi ekmeğini kendi kazanabilecek duruma geleceğine, tekin olmayan kimselere para kaptıracağına inanılır.

Rüyada kara yılandan kaçmak daha fazla rızık elde edileceğine, yüzünün güleceğine, sağlığının yerine geleceğine, hayatının güzelliklerle dolacağına, geçim derdine düşmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada kara büyük yılan görmek kesesinin dolacağına, sağlığıyla ilgili olarak pek sorun yaşamayacağına, kişinin eline geçecek olan büyük bir fırsata işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments