Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada suda boğulup ölmek

Rüyada suda boğulup ölmek

Rüyada suda boğulup ölmek yeni kazanç kapıları bulacağına ve sayısız fırsat elde edeceğine, yöneticiler tarafından çok iyi bir makama getirileceğine, çok hatalı çalışmalara gireceğine, kar sağlayacağı işlere gireceğine, tatmin olacağı oranda gelire kavuşacağına, maddi imkanlarının çoğalacağına, dileklerine ve hayallerinde kavuşacağına ve muradına da ereceğine, yaşanan kötü olayların unutulacağına, sorunlu bir dönem geçirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada suda boğulup ölmek gördüyseniz:

  • Terbiyenizi elden bırakmadan olaydan sıyrılmaya bakmalısınız.

Rüyada birinin suda boğularak öldüğünü görmek heveslendiği ve sahip olmak istediği her ne varsa ona sahip olacağına, annesinin ve babasının ettiği dualarla sırtının yere gelmeyeceğine, gelecek ve geçim kaygısının başlayacağına, moralinin bozulacağına ve yaptıklarının kendisini tatmin etmemesi nedeniyle, kendisine olan sevgisini ve saygısını da kaybedeceğine alamet eder.

Rüyada başkasının suda boğularak öldüğünü görmek evine bereketin, rahmetin ve Allah’ın lütuflarının yağacağına, zor durumda kalacağına, sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına inanılır.

Rüyada suda boğularak öldüğünü görmek durgunlaşacağına, kendi kabuğuna çekileceğine, sorunların çözüm bulacağına ve çözümsüz gibi duran bir işin çözüleceğine, çok daha sakin ve aklıselim bir insan olacağına, kendisini kötü yola sürmek ve kendisinden farklı şekillerde yararlanmak isteyen kötü kişilerden uzak duracağına ve daha huzurlu bir hayat süreceğine işaret eder.

Rüyada suda boğularak ölmek ruhunun ve bedenin iyileşeceğine, rakiplerini gerisinde bırakacağına ve kendisine karşı kem gözlerle bakan kişileri de bertaraf edeceğine, uzun zamandan beri askıda kalmış olan bir işin nihayete erdirileceğine alamet eder.

Rüyada suda boğulup ölmek tövbelerinin Allah’a ulaşacağına, yardıma ihtiyaçları olduğu zaman elinden geleni yapacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada suda boğulmak ölmek başarısız olacağına, kötü günler geçireceğine, herkesin takdir ettiği ve saygı duyduğu bir kişi olunacağına, takdir edilen kişi olacağına yorulur.

Rüyada eşinin suda boğulmak sevdiklerinden ayrı kalınacağına, doğru seçimler yapacak olan rüya sahibinin hangi işe el atarsa atsın son derece başarılı olacağına, millete ve aileye hayırlı bir evlat olunacağına delalet eder.

Rüyada mavi suda boğulmak iş konusunda kısmetin açılacağına, işyerine yüklü miktarda para sokacağına, sorunların birbiri ardına geleceğine, dertlerin artacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments