Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çocuğunu boğmaya çalışmak

Rüyada çocuğunu boğmaya çalışmak

Rüyada çocuğunu boğmaya çalışmak sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, maddi ve manevi zarara uğranacağına, eskileri yâd edeceğine, uzun bir süre bu durumla uğraşacağına, mutlu olunacak çeşitli adımlar atılacağına, itibar kazanacağına, huzurlu ve mutlu bir yuva kuracağına, hayırlı evlat sahibi olacağına ve eşinden fayda göreceğine, yarınlarına dair endişelerinin biteceğine ve hayatın artık rüya sahibinin yüzüne gülmeye başlayacağına, kendi işinin başına geçip, kendi patronu olacağına, hayalindeki her şeyi birer birer gerçekleştireceğine, dirayetli davranışlarının meyvelerini de kısa zaman sonra almaya başlayacağına delalet eder.

Rüyada çocuğunu boğmaya çalışmak gördüyseniz:

  • Belli tavsiyelerde ya da önerilerde bulunurken dikkat etmenizde fayda var.

Rüyada çocuğunu boğmaya çalışmak zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, kişi ile daha iyi ilişkiler içerisine girileceğine, korkuların ve kaygıların yakın zamanda ortadan kalkacağına delalet eder.

Rüyada birini boğmaya çalışmak üzüntü içinde geçirilecek bir döneme ve maddi ve manevi olarak çok karanlık bir işe gireceğine, yaptığı hataları sürekli tekrarlayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, daha sonra kazanılan bu paralar ve mallar ile yeni işlere girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada denizde boğulan birini kurtarmaya çalışmak çok sevineceği ve şaşıracağı bazı sürprizler ile karşılaşacağına, sorunların zaman içinde daha da büyüyeceğine, ailesi ile arasının düzeltileceğine ve yakın bir zaman içinde hayalleri süsleyen bir eve sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada suda boğulan birini kurtarmaya çalışmak projelerinin engellenmeye çalışılacağına, sevdiklerine kavuşacağına, hayatına huzur ve sakinlik geleceğine, işlerinde büyük başarılar kazanacağına delalet eder.

Rüyada yılanı boğmaya çalışmak kısmetinin bir süre daha istediği gibi olmayacağına, maharetli bir kişi ile evlenileceğine, rahat bir hayat yaşanacağına, başarılı olundukça özgüvenin artacağına işaret etmektedir.

Rüyada boğulan birini kurtarmaya çalışmak ancak daha sonra atacağı hatalı bir adım yüzünden çok büyük bir zararla karşılaşacağına, sorunların epey büyük sorumluluklar getireceğine, çevresinin kendisi gibi varlıklı kimselerle dolacağına rivayet eder.

Rüyada çocuğunu öldürmeye çalışmak iş hayatında el attığı bütün işlerden başarısızlıkla çıkacağına, çok zor durumlara düşeceğine, aile hayatında ters giden şeylerin düzeleceğine, hayırlı ve iyi kalpli bir kişi ile evlilik yolunda bazı adımlar atılacağına, tüm bu üzüntüler ve sıkıntılardan ötürü sağlık sorunları yaşayacağına delalettir.

Rüyada kendi çocuğunun boğulduğunu görmek sağlığının ve işlerinin bozulacağına, iyi geçiminin biteceğine, başarı kazanılacağına, ortalığın sakinleşip, durulacağına ve böylelikle huzurun geleceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments