Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birini boğmaya çalışmak

Rüyada birini boğmaya çalışmak

Rüyada birini boğmaya çalışmak sevinçli haberler alınacağına, büyük çalışmalar ve hayırlı projeler gerçekleştirileceğine, işlerinin ve projelerinin kendisine başarı ve zafer getireceğine, işinin, gücünün ve şansının yaver gideceğine, aynı andan pek çok işi yönetecek kadar deneyimli, bilgili ve donanımlı kimse haline geleceğine, asla harama bulaşmayacağına, onlarla artık hep bir arada olunacağına, attığı her adımda zarara uğrayacağına, çok hayırlı ve başarılı gelişmeler yaşanacağına, yakın bir zaman içinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine inanılır.

Rüyada birini boğmaya çalışmak gördüyseniz:

  • Uzun mücadeleler verdiniz, her seferinde ayağa kalkmayı başardınız.

Rüyada birini boğmaya çalışmak deyim yerindeyse kişiye yar olmayacağına ve haydan gelenin yine huya gideceğine, razı geleceğine, şansının bir ömür yaver gideceğine inanılır.

Rüyada denizde boğulan birini kurtarmaya çalışmak onlarla birlikte hareket edeceğine, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı ve üzüntülü durumların sona ereceğine ve insanlardan çok büyük övgüler ve takdirler alınacağına, yüksek bir makama geleceğine, önemli işler yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada boğulan birini kurtarmaya çalışmak çok riskli işlerin altından kolayca kalkacağına, zor günlerde insanlara yardım edeceğine, istediği ve hayal ettiği şeylere ulaşmak için gösterdiği çabanın gün geçtikçe boşa çıkacağına, kazanç elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada çocuğunu boğmaya çalışmak bolluk ve bereket dolu bir yuvaya sahip olunacağına, sevilip sayılacağına, işlerin yoluna gireceğine işarettir.

Rüyada suda boğulan birini kurtarmaya çalışmak evli ise istediği ve arzu ettiği şeylere kavuşacağına, iyi giden hayatının bir anda bozulacağına, gerek kısa vadede gerek uzun vadede çok yol katedileceğine delalettir.

Rüyada yılanı boğmaya çalışmak çeşitli mallara sahip olacağına ve çok kısa süre içinde çok büyük başarılar elde edeceğine, büyük zarar verecek kişilerle muhatap olacağına, küs olduğu bir kişiyle yeniden barışma rivayet etmektedir.

Rüyada köpek öldürmeye çalışmak kendisine ticaret ve meslek hayatında akıl danışılacak ustalığa ve uzmanlığa erişeceğine, yeni adımlar atılıp yeni işlere girişileceğine, ailevi sorunlar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yanan ateşi söndürmeye çalışmak iş ile ilgili konularda zamansız ve aceleci bir karar vermeden önce sevdiği kimselerin sözünü dinleyip sabredeceğine, sevilen kişiler ile güzel çalışmalar yapılıp başarılar kazanacağına, kötü niyet besleyen bir komşuyla ilişkilerin kesileceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments