Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada suda beyaz yılan görmek

Rüyada suda beyaz yılan görmek

Rüyada suda beyaz yılan görmek elini attığı her işte büyük kazançlar elde edeceğine, yaşanan büyük sorunlar ve sıkıntılardan sonra çok daha büyük sorunlar ile uğraşmak zorunda kalınacağına, yardım istenen kişilerin yardım eli uzatmayacağına, ağır bir hastalık ile baş etmek zorunda kalınacağına ve bu sebeple aile hayatının da bozulacağına, geçim sıkıntısına düşüleceğine, onların gerçek yüzlerini gözleriyle görene kadar onları dost sanarak, onlarla iş ortaklığı yapmak isteyeceğine ve şahit olduklarından sonra herşeyden vazgeçerek onlardan derhal uzaklaşacağına, insanlardan göreceği bazı kötülüklerden ötürü çok zor günler geçireceğine, ekonomik olarak zayıflayacağına, huzurlu ve rahat bir hayat yaşanacağına, masumluğunu ispat edeceğine, alnına sürülen lekeden Allah’ın izni ve yardımı ile kurtulacağına alamet eder.

Rüyada suda beyaz yılan gördüyseniz:

  • Sanat olayları size çok cazip gelebilir.

Rüyada suda beyaz yılan görmek olayların gidişatından ötürü çok üzüleceğine, elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine, yanlış bir karar vereceği için  eline geçen fırsatları kaçıracağına alamet etmektedir.

Rüyada suda yılan yakalamak çok büyük kazançlara sahip olacağına ve çok rahat edeceğine, ahiretteki ödülleri gibi, artık bu dünyada da ödüllendirileceğine, maddi gücünün yerine geleceğine bu durumun özel ve sosyal hayatına da olumlu yönde etki edeceğine, rüya sahibinin mutluluğunun yüzünden okunur olacağına alamet etmektedir.

Rüyada yılanı suda görmek başına üzüntüye neden olacak olaylar geleceğine, toplum içindeki yerin değerleneceğine, ortaklar arasındaki anlaşmazlıkların son bulup dostluğun daha güçleneceğine alamet etmektedir.

Rüyada bulanık suda yılan görmek yapılan iyiliklerin karşılığında kötülük görüleceğine, sevdiği kişilerin mutlu olacağına, borç yüzünden uykuların kaçacağına alamet etmektedir.

Rüyada yılanı suda boğmak kurulacak bir ortaklık sayesinde iş sahibi olunacağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, sıkıntılı geçen bir dönemin kısa süre içinde biteceğine, çok büyük sevinçler yaşayacağına, ummadığı yerden rızka nail olmaya işarettir.

Rüyada suda yılan tutmak ekmeğini alın teri ile kazanacağına, neşeli ve keyifli günler geçireceğine, art niyetli ve kötü emelleri olan bir kişiyi alt etmeye işarettir.

Rüyada berrak suda yılan görmek her kim görürse görsün dualarının karşılık bulacağına, canın sıkılacağına, var olan ilişkinizle ilgili kaygılarınızın yüzeye çıkmasına rivayet etmektedir.

Rüyada suda yılan balığı görmek şifaya kavuşacağına, küçük şeyleri kafaya takıp moralinin bozulmasına, canın sıkılmasına da izin vermeyeceğine, insanlardan çeşitli tepkiler alabileceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments