Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz suda yüzmek

Rüyada beyaz suda yüzmek

Rüyada beyaz suda yüzmek kendisini bu topluluğa yakın göreceğine, çektiği zahmetin, zorlukların ve çilelerin azalacağına, bu sayede sağlığının yerine geleceğine, helal lokma yiyerek ve şükür kelimesini dilinden düşürmeyerek hareket edeceğine, suçlamalardan aklanılacağına ve aile hayatı ve sosyal hayat içerisinde uzun zamandan beri yaşanan tartışma ve sürtüşmelerin çok yakın bir zaman içerisinde değer verilen kişilerin araya girmesi ile biteceğine, iyi halin geleceğine, büyük bir sıkıntı ile karşılaşılacağına, rahat ettim derken çok sıkıntılı bir duruma düşebileceğine, alacağı kötü ve kendisine çok büyük zarar verecek olan bir haber yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine delalettir.

Rüyada beyaz suda yüzmek gördüyseniz:

  • Bazı konulara kanalize olmayı kendi rızanızla kabullendiyseniz, şikayet etmemeniz gerekiyor.

Rüyada beyaz suda yüzmek başarıya ve zafere giden yolun açılacağına, gerçeklikten uzaklaşacağına, hayallere kendini çok fazla kaptıracağına ve bu nedenle de çok üzüleceğine, bir miktar para kaybedeceğine ve üzüntü yaşayacağına inanılır.

Rüyada bulanık suda yüzmek insanların hayır dualarının alınacağına,daha iyi işlere sahip olmak için bazı atılımlar yapılacağına, zorlukların bu sayede aşılacağına ve haksız bir durum yaşanmaması için çok dikkat edileceğine, eğer erkekseniz eşinizden boşanacağınıza, işlerinin çoğalacağına işaret eder.

Rüyada çamurlu suda yüzdüğünü görmek rakipler tarafından kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, sıklıkla çıkılacak yurt dışı gezilerine ve yabancı arkadaşlıklar kurulacağına, büyük bir istek ve sevinçle girdiği işten büyük bir zarara uğrayarak çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada suda bebek yüzdürmek kendisiyle övüneceğine ve aynı zamanda kendisine gücünü ispat etmiş olacağına, işveren pozisyonuna geleceğine, kişinin hiçbir zaman derin kederler içine düşmeyeceğine, sevdiklerinin sağlığının da iyi olacağına delalettir.

Rüyada siyah suda yüzmek kalbini kıracağına, kazancı bol işlerle uğraşıp, hayırlı işler yapacağına, yapılan çalışmalarda birçok kişinin ekmek yemesinin sağlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tuzlu suda yüzdüğünü görmek tartışma yaşadığı kişilerle arasını düzelteceğine, sıkıntı getiren bir durumu düzelteceğine, işleriyle ilgili çok başarılı kararlar vereceğine, cebine giren paranın miktarının günden güne artacağına, hayatına bolluğun, bereketin ve verimin hâkim olacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük bir zarara düşüleceğine işaret eder.

Rüyada berrak akar suda yüzmek kaçırılan fırsatlar yüzünden uzun zamandan beri yapılmak istenen bir projenin askıya alınacağına, sıkıntıların son bulacağına, işlerin yoluna gireceğine, rahatsızlıkların tedavi edileceğine inanılır.

Rüyada çamurlu suda yüzmek hayırlı bir kişi ile evlenip bir çocuk sahibi olunacağına, hayal edilen eve kavuşulacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım eli uzatılacağına, şansın döneceğine, daha önce hiç ilgili olmadığı bir işe gireceğine, kabuslarla dolu geceler geçireceğine, karşısına çıkan kötü bir kişi yüzünden çok üzüleceğine, yanlış kararlar vereceğine, girdiği işlerde zarara uğrayacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments