Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çamurun içine batmak

Rüyada çamurun içine batmak

Rüyada çamurun içine batmak kişinin tüm kötülüklerden, kazalardan ve belalardan korunacağına, rüya sahibinin, şansının yaver gitmesi ile çok büyük kazanç elde edeceğine, kendisini örnek alan bazı kişilerin daha fazla cesaretleneceğine ve daha iyi işler yapmaya çalışacağına, işlerinde en yakın olduğu kişiden zarar göreceğine, sofraların zenginliğine, kişinin kendisi ve ailesi ile hiçbir şekilde maddi açıdan dara düşmeyeceğine, kardeşlerden biri ile bir yolculuğa çıkılacağına, rüya sahibinin dayanağı olmayan şeylere itibar etmeye başlayacağına, aile bireyleri ile mutlu bir hayata sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çamurun içine batmak gördüyseniz:

  • Havayı düzeltme çabanız ise, tam tersi bir etki yaratabilir.

Rüyada çamura batmak ve çıkmak çok uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, yönetici makamına geleceğine ve kendisi ile gurur duyacağı önemli ve büyük işlere imza atacağına, üstesinden gelemeyeceği zorluklar vermeyeceğine rivayet eder.

Rüyada çamura batmak ve kurtulmak kısa süre içinde manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine, işlerinin rast gideceğine, yaşanan rahatsızlıkların son bulacağına, kazanılan tecrübe sayesinde birçok kişiye yol gösterileceğine, yapılan hataların düzeltileceğine, yardım isteyen bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine ve güzel haberler alınacağına tabir olunur.

Rüyada ayakları çamura batmak büyük fırsatlar ile işinde yükseleceğine, içindeki tüm sıkıntılardan kurtulup hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve bir ömür boyu mutlu ve huzurlu yaşayacağına, ağız tadının bozulmayacağına, darlığa düşeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada boğazına kadar çamura batmak yapılan bir hata yüzünden zor zamanlar geçirileceğine ve kalp kırıklığı yaşatacak bir olayla karşılaşılacağına, iş konusunda çok büyük arzuları olan rüya sahibinin, kendi işine kavuşacağına, kendisine çok daha fazla yetki verileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çamura batmak çıkmak eş, dost ve akrabaların katılacağı bir eğlence yapılacağına, kardeşlerin iş konusunda birbirine düşeceğine, çok büyük sorunlar yaşayacağına alamet eder.

Rüyada gelinlikle çamura batmak hakkınızda hiç de hoş olmayan dedikodular yapılmasına, kurulan bir ortaklığın istenmeyen ve çok büyük zarar getirecek şekilde sonlanacağına, başarılarının artmasıyla birlikte gelirinin de yükseleceğine alamet etmektedir.

Rüyada tarlada çamura batmak büyük miktarlarda para kazanılacağına, sorunlarla ve tartışmalarla dolu bir döneme girileceğine, yaşanan kötü durumların düzeleceğine tabir olunur.

Rüyada çamurlu suya batmak yapılan işler sayesinde çok büyük paralar kazanacağına, çok hayırlı işlere girileceğine, rutin bir şekilde ilerleyen bir birlikteliğin yakın zaman içinde sona ereceğine, yeni malların alınacağına, kişinin birikim yapabilecek oranda kar elde edeceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments