Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada su yeşili görmek

Rüyada su yeşili görmek

Rüyada su yeşili görmek dertlerden, tasalardan ve sıkıntılardan uzak, aile içinde huzur ve rahat içinde yaşayacağına, genç ve duru güzelliğinin bozulmayacağına, saf güzelliği ile herkesi kendine hayran bırakıp, büyüleyeceğine, olumlu ve güzel gelişmeler yaşayacağına, az ama öz insanla görüşme kararı alacağına, maddi olarak büyük bir ferahlığa çıkılacağına, kendisini çaresiz ve yalnız kalmış gibi hissedeceğine, yakın bir arkadaştan gelecek iş fikrinin değerlendirileceğine, bulunacak bir kaynak sayesinde bu projenin vakit kaybedilmeden hayata geçirileceğine ve zenginliğe sahip olunacağına, makam sahibi olacağına, ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine rivayet eder.

Rüyada su yeşili gördüyseniz:

  • Yeni girişimlerde bulunabilir, yeni yöntemler deneyebilir, farklı yerlerde yeni kişilerle tanışabilirsiniz.

Rüyada yeşil elma suyu içmek ortak olarak gireceği bir işte kazanç sağlayacağına, kaçırılan fırsatların tekrar yakalanacağına, maddi ve manevi açıdan büyük sorunlar ile karşılaşılacağına işaret etmektedir.

Rüyada su yeşili gelinlik giymek çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine, zinaya ve yasak olana uzak duracağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup borçlarını rahat bir şekilde ödeyeceğine, çok büyük kazançlar elde ettikten sonra uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile evlenerek bir bebek sahibi olacağına rivayet eder.

Rüyada yeşil suya girmek umutsuzluğundan ve üzerindeki ağırlığından kurtulmayı başaracağına, rahatsızlık veren bir durumun edilen dualar ve alınan hayır duaları sayesinde çok mutlu bir sonuca ereceğine, kendisini hiç olmadığı kadar sıkışmış hissedeceğine ve yoğun bir duygu seline kapılacağına yorulur.

Rüyada yeşil berrak su görmek zor ve sıkıntılı günler geçirileceğine, aile hayatı içinde fikir çatışmalarının yaşanacağına, üzüntülerinden kurtulacağına, hayatına aydınlık ve güzel günlerin geleceğine işarettir.

Rüyada su yeşili etek görmek herkesi şaşırtacak bir karar verileceğine, etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına, gözleri kapatıp yapılan işe devam edileceği ve ancak tüm çabalara, direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine, sorunların çözüm bulacağına ve çözümsüz gibi duran bir işin çözüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada su yeşili renk görmek çok sert eleştirilerle karşılaşılacağına, zor bir duruma düşüleceğine, büyük kazançlar elde edeceğine ve eline geçen bütün işleri çok düzgün bir şekilde çözerek insanların takdirini ve saygısını kazanacağına, işlerini daha iyi duruma getirmek için bu kişilerden destek isteyeceğine, alacağı desteği kısa bir zaman içinde çok sorun yaşadığı bir problemi çözeceğine, yardıma muhtaç insanlara büyük yardımlarda bulunacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeşil su bardağı görmek düzenli bir işe girileceğine, etrafındaki insanlardan gereken desteği göremeyeceğine ve çok istediği halde hayal ettiği şeyleri gerçekleştirmek için bir türlü fırsat yakalayamayacağına, çok çalışıp başarılı olduğu iş hayatında bulunduğu makamdan daha yüksek yerlere geleceğine delalet eder.

Rüyada yeşil orman ve su görmek girdiği bazı işleri en iyi yerlere getireceğine, dualarının ve hayallerinin Allah katında karşılık bulacağına, elinin bollaşacağına, işlerinin açılacağına, keyfinin, sağlığının, huzurunun, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin de yerine geleceğine, iyileşeceğine, kısmet alacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments