Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil suya girmek

Rüyada yeşil suya girmek

Rüyada yeşil suya girmek nazar eden insanların haddini bildireceğine, kişinin yaşça kendisinden küçük biri ile evlilik yapacağına, onun da bu duruma içerlemesine, insanlara karşı güvenini kaybetmesine ve kendisini onlara kapatmasına neden olacağına, tüm hayalini gerçekleştirme fırsatı yakalayacağına, yapılan bütün işlerde çok büyük zararlar edileceğine, çok sevilen bir kişi olunacağına, başarıdan başarıya koşacağına ve üstüne aldığı her işi layığıyla yerine getireceğine, istemeden de olsa ailesi ve çok sevdiği arkadaşları ile arasının açılacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeşil suya girmek gördüyseniz:

  • Sinirlerinize hakim olabilirseniz daha az hasar yapmış olursunuz.

Rüyada yeşil suya girmek çok uzun zamandan beri tartışmalı olduğu bir kişi tarafından kötü bir duruma düşürülmeye ve zarara uğratılmaya çalışılacağına, elinde bulunan imkânların bazı kişiler tarafından kötüye kullanılmak isteneceğine, deneyim kazanacağına ve yaşama karşı daha güçlü, sabırlı ve hırslı biri haline geleceğine, bir bebek sahibi olunacağına yorulur.

Rüyada yeşil yosunlu suya girmek yalan söylemekten ve iftira atmaktan özenle kaçınacağına, mutluluk ve zenginlik getirecek ticaret ortaklıklarına gireceğine, iş yerinde oluşan krizlerin kısa süre içinde pratik bir zekayla ve mantıksal açıdan değerlendirilerek çözüme kavuşturulacağına tabir olunur.

Rüyada yeşil kapıdan girmek sevdiklerinden ayrı geçirdiği bir dakikanın bile kendisine azap vereceğine, ayrılığın sandığından da uzun olacağına, iyi bir iş hayatına sahip olacağına ve rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine, kişinin çoğu kendi davranışlarından kaynaklanan bu durum için çözüm bulmak yerine kabullenip kendini daha da geri çekeceğine işaret eder.

Rüyada yeşil göle girmek eğitimle ilgili verilecek bir karar üzerine yurt dışına çıkılacağına,  yeni bir hayat kurulacağına, yeni bir sosyal çevreye girileceğine, amaçların yerine getirilmesi için hayırlı kısmetlerin elde edileceğine, kişinin dünya mallarının ve lezzetlerinin çoğunluğu ile nasipleneceğine, Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına, kısa süre içinde engelleneceğine inanılır.

Rüyada yeşilliğe girmek zararlı kişiler ile muhatap olmak zorunda kalınacağına, ferahlığa çıkacağına ve çözümsüz kalmış problemlerin çözümleneceğine, herkesin ayakta alkışlayacağı işler yapacağına ve adından başarıları ile söz ettireceğine işaret eder.

Rüyada su dolu havuza girmek rakiplerine karşı fark atacağına, malların çoğalacağına, ele geçen kazancın bu sayede çok artacağına delalet eder.

Rüyada berrak suyun içine girmek zor günlerden geçeceğine, bu ağır havanın bir an önce dağılması için Allah’a yalvaracağına, işini kaybedeceğine, parasız ve ekmeksiz kalacağına, eş, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına delalettir.

Rüyada elbiseyle suya girmek hem de ailesi tarafından hoş karşılanmayacağı için probleme dönüşeceğine, başına tekin olmayan olayların geleceğine, maddi durumun orta halli seyir izleyeceğine rivayet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments