Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil berrak su görmek

Rüyada yeşil berrak su görmek

Rüyada yeşil berrak su görmek çoğalan kısmetlerle birlikte kişinin ismini herkese duyuracağı projelerde yer alacağına, maddi sıkıntıların vuku bulacağına, işlerin günden güne azalması yüzünden borçlarının artacağına, bazı engellerle karşılaşacağına, planların istediği gibi gitmeyeceğine, işinde verimsiz olacağına, işlerine verimin hâkim olacağına, her daim Allah yolunda olacağına, girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına, dertlerinin çözülmesinde yol göstereceğine, her şeyin ters gideceğine işaret etmektedir.

Rüyada yeşil berrak su gördüyseniz:

  • İşlerinizi, ilişkilerinizi veya önemsediğiniz konuları en ince detayına kadar incelemeniz zaman kaybetmenize neden oluyor.

Rüyada yeşillik ve berrak su görmek çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, umutlarını yitireceğine, kolay yollardan rızık sahibi olacağına alamet eder.

Rüyada yeşil berrak su görmek hayattan bıkmasına neden olacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda biteceğine, kazancının çok daha fazla olacağına, daha oturaklı, aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada berrak yeşil su görmek keyfinin, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, kişinin gönül hoşluğunu yakalayacağına, bir istek üzerine girdiği bir işte çok hayırlı ve güzel bir geleceğe sahip olacağına, dileklerin yerine geleceğine, tövbelerin kabul olacağına işarettir.

Rüyada yeşil berrak deniz görmek çalışmaların günden güne daha popüler olacağına, sorunların yakın zaman içinde çözüme ulaşacağına, rahatsızlık duyulan konularda büyük atılımlar yapılacağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, iş hayatının her geçen gün daha iyi bir duruma geleceğine, atılan adımların sevilen kişilere de katkı sağlayacağına, rahatsızlık veren kişilerin uzaklaştırılacağına, huzur ve mutluluk ortamının yaratılacağına, kapanan bütün kapıların açılacağına, rahatlığa erileceğine, kendisinin de onlar için hayırlı bir kimse olacağına inanılır.

Rüyada berrak suya atlamak ideallerine ve isteklerine ulaşacağına, hem mal ve para kaybedeceğine hem de yüzünü yere eğdirecek işlere bulaşacağına, hayır getirecek bir ortaklığa girileceğine, iş amaçlı çıkılacak bir seyahatten güzel haberlerle dönüleceğine ve zarar getirecek bir işten kazançlı bir şekilde çıkılacağına işarettir.

Rüyada berrak sel suyu görmek sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine, şanssızlıkla boğuşacağı bir iş hayatına sahip olacağına ve eşler ya da sevgililer arasına kırgınlık ve uzun bir ayrılık süreci gireceğine, uzun zamandan beri görülmemiş bir bolluk ve bereket yaşanacağına ve çok hayırlı ve güzel günlerin görüleceğine inanılır.

Rüyada berrak suyla yıkanmak maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceği bir çalışma gerçekleştireceğine ve bu sayede çok büyük bir ferahlık duyacağına, yardımı ile onlara ilaç ve şifa olduğunu görerek çok mutlu olacağına, iş hayatındaki yükselişinden aldığı güçle kendi işini kurarak patronluğa başlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada temiz berrak suya girmek yaşanan eksikliklerin giderileceğine ve çok büyük ve güzel işlerde başarı kazanılacağına, hayatında sürpriz gelişmeler meydana geleceğine, hayırlı işlerde bulunup sevap işleneceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments