Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada su yeşili renk görmek

Rüyada su yeşili renk görmek

Rüyada su yeşili renk görmek parasal bir konuda verilen bir sözün yerine getirileceğine, borçlarından kurtulup rahat bir nefes alacağına, size ait olan bir mülkün elinizden çıkabileceğine, mali sorunlarının çözüleceğine, geçim derdinin de ortadan kalkacağına, gözyaşının kuruyacağına, bir sebeple uzun bir süre boyunca insanlardan uzak duracağına, başı dik, göğsü önde yani mağrur kimse olacağına, maddi anlamda zarar edeceğine, iş kaybı yaşayacağına delalettir.

Rüyada su yeşili renk gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızla ilgili bir mutluluk yaşayabilirsiniz.

Rüyada yeşil renkte su görmek hastalıkların uzak duracağına ve çok büyük kısmetler elde edileceğine, aksiliklerin aşılacağına, iki tarafın da çok sevineceğine yorulmaktadır.

Rüyada yeşil renk su görmek eşlerin arasına kara kedi gireceğine, zor zamanlar geçirileceğine, haksızlığa uğranacağına, ardın karşısına bazı sorunlar çıkacağına, yaşadığı zorluklar ve işlediği günahlar nedeni ile büyük bir pişmanlık yaşayacağını, Allah’a sığınıp ondan af dileyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada su yeşili renk görmek borç batağına düşeceğine, tabir yerindeyse bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olacağına, hayatının bir anda renkleneceğine, binbir zahmetle dikilen fidanların meyve vereceğine, rahatsızlık yaratan kişilerin hayattan çıkarılacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeşil renkli su görmek girdiği işlerde kısa süre içinde büyük zararlara uğrayacağına ve çok üzüleceğine, gerçek yaşamınızda da bir seyahat yapacağınıza, yeni bir arkadaş ortamına girileceğine ve çok zorluk getirecek ve kişinin üzülmesine sebep olacak bir işin hızlı bir şekilde aşılacağına işarettir.

Rüyada yeşil renkli kusmak ancak karşılaşacağı bir durumda tecrübesizliğinden dolayı yanlış bir adım atacağına, yaptığı işin de sıkıntılı olması sebebiyle istenmeyen durumlara düşeceğine, karşısına çok büyük fırsatların çıkacağına, büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Rüyada yeşil renkte kertenkele görmek kazanılan başarılar sayesinde iş dünyasında büyük bir prestije sahip olunacağına, yakın bir zaman içinde tanışılacak bir kişi ile dünyaevine girileceğine, güzel vakit geçireceklerine, eskileri yadedeceklerine, sevilen kişiler ile güzel çalışmalar yapılıp başarılar kazanacağına, rüya sahibinin daha farklı bir hayatı benimseyeceğine ve sevdiklerine düşman, düşmanlarına da dost olacağına işarettir.

Rüyada yeşil renk para görmek yakın bir zamanda evlat sahibi olacağına, hem kendisini hem aile bireylerini mutlu edecek bir karar vereceğine, aile bireyleri arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, yakın bir akrabanın çıkartacağı dedikodu yüzünden iş dünyasında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına ve oturulan muhitteki insanlardan sürekli laf işitileceğine, zaman içinde daha doğru adımlar atarak iş kurulacağına delalettir.

Rüyada beyaz ve yeşil renk görmek yanında başkalarını eğitecek ve onlara iş öğretecek yeterliliğe sahip olacağına, çok zengin olmasa dahi kimseye el açmadan ömrünü tamamlayabileceğine, kendisini ömür boyu mutlu edecek, kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına işaret etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments