Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada su yeşili gelinlik giymek

Rüyada su yeşili gelinlik giymek

Rüyada su yeşili gelinlik giymek ancak bu durumun fazla sürmeyeceğine, sabırlı ve azimli olunması sayesinde maddi olarak çok güzel kazanç elde edileceğine, ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine ve mutlu ve huzurlu bir yuvaya sahip olunacağına, geçmişte yaşanan bir tartışmanın sebep olduğu maddi ve manevi zararın telafi edileceğine, mal varlığını ve parasını çoğaltacağına, iş konusunda açılacak yeni bir sayfa sayesinde güzel günler görüleceğine, özlem ve hasret çekeceği günlerin çok uzun süreceğine, herkes tarafından iyi anılan biri konumuna geleceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, umutlarını yitireceğine, kırgınlıkların ve kızgınlıkların kısa zamanda biteceğine delalettir.

Rüyada su yeşili gelinlik giymek gördüyseniz:

  • Herşeyin daha fazlasını elde edebileceğiniz senaryoların içindesiniz veya içine girmek üzeresiniz.

Rüyada su yeşili gelinlik giymek kararsız kalınması ile işlerin açmaza gireceğine, başarıya ulaşmak için çok çaba sarfedeceğime, üzüntülerini birer birer sona erdireceğine, Tövbe Edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yeşil renkli gelinlik giymek ani ve beklenmedik güzellikler olacağına, kişinin düzeninin oturacağına ve işlerinin bundan sonra kendisinin istediği yönde ilerleyeceğine, hastalıkların kolay bir şekilde atlatılacağına, aile içindeki sıkıntıların, zorlukların aşılacağına ve küslüklerin son bulacağına bu sayede de rüyayı gören kişinin ağız tadının yerine geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada yeşil gelinlik giydiğini görmek asla gururundan ödün vermeyeceğine, yalan ve riyayla dolu bir hayata, aşırı hırs nedeni ile gözleri kapanan kişilerin sonunda büyük hatalar yapacağına, aile hayatında sürekli tartışmaların olacağına inanılır.

Rüyada yeşil gelinlik giymek küs olduğu bir kişiyle yeniden barışma, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına ancak bu borçların bir türlü ödenemeyeceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok daha iyi biryere ulaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada su yeşili elbise giymek işlerini çok sorun yaşamadan kısa bir süre içimde bitireceğine, ihtiyaçlarını gidermekte çektiği zorluktan ve yaşadığı çileden kurtulacağına, sorunların tez zamanda çözüm bulacağına alamet eder.

Rüyada gelinlik damatlık giymek başarısının düşeceğine bunun da geri planda kalmasına ve unutulmasına neden olacağına, aile bireyleri arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, sıkıntılarla ve sorunlarla karşılaşacağına, geçim derdine düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada hamile gelinlik giymek iş dünyasında çok konuşulacak bir mevkiye sahip olunacağına, kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine, rahat bir hayata sahip olmaya, yepyeni projelerle uğraşacağına yorulmaktadır.

Rüyada çok güzel bir gelinlik giymek kazancının yakın zamanda artış göstereceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine,  sevdiği kişilerin hayır duasını alacağına, büyük getirisi olan bir işte çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, iş hayatının güzel gidişatının aile hayatına da yansıyacağına, hayatının düzene gireceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments