Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada su ve köprü görmek

Rüyada su ve köprü görmek

Rüyada su ve köprü görmek alınmış olan borçların ödeneceğine ve anne baba hayır duaları alınacağına, hayırlı bir kısmetle mutlu bir yuva kurma yolunda adım atılacağına, kısa zamanda büyük bir tartışma içinde kalınacağına, tamamen din ile ilgilenerek dünya işlerini arkasında bırakacağına ve Allah yolunda yürüyeceğine, sonu hoş olmayacak bir yolculuğa, iyi halini yitireceğine, etrafındaki insanların çok büyük saygısını ve güvenini kazanacağına, uzun zamandan beri büyük bir istekle istediği herşeye kavuşacağına işarettir.

Rüyada su ve köprü gördüyseniz:

  • Samimiyetten uzak kişiler ya da arkadaşların samimiyetsizliği söz konusu olabilir.

Rüyada köprü ve su görmek huzursuzlukların veya sorunlu durumların çözülmesiyle beraber rüya sahibinin iş hayatında da kendisini çok iyi hissedeceğine, yapılan işte çok iyi ve bol kazançlı bir mevkiye sahip olunacağına, hayırlı ve iyi kişilerle karşılaşacağına delalettir.

Rüyada köprüden suya düşmek kazanacağı başarılar sayesinde büyük bir iş teklifi alacağına, altın veya döviz gibi yatırımları sayesinde parasını katlayacağına, kafasının da rahat edeceğine işaret eder.

Rüyada köprüden geçerken suya düşmek kendisine yetecek ve özel yaşamına da zaman ayıracak kadar çalışma kararı alacağına, büyük bir ikilemde kalacağına, çalışmalarının bilim çevresi tarafından kabul göreceğine ve eline aldığı tüm işlerde büyük başarı kazanacağına işaret eder.

Rüyada su üstünde köprü görmek helal kazanç elde edileceğine, büyük paralar kazanılacağına, uzun bir zaman boyunca uğursuzluklar ve şanssızlıklar ile boğuşacağına, iş hayatında çok zarar edileceğine, yeni alanlara yöneleceğine rivayet eder.

Rüyada suyun üstünde köprü görmek sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, yaptığı her işte insanların takdirini toplayacağına, rahat bir iş hayatının başlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada köprüden suya atlamak kişinin dertlerinin ve kısmetsizliklerin biteceğine, aynı zamanda bu kazancın yeteri kadar olmayacağına, bu işe güvenerek aldığı bir borcu ödeyemeyeceğine, maddi olarak çok sıkıntılı durumlara düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada su akan köprüden geçmek büyük maddi zararlara uğrayacağına ve sevdiği kişileri kaybetme pahasına da olsa bazı sorunlar yüzünden çeşitli tartışmalara gireceğine, muradına ereceğine ve yaşamak istediği hayatı bulacağına, çizgisini bozmadan yaşayan kişinin sahip olduğu rahat hayatı her daim sürdüreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada altından su akan köprüden geçmek kötülük yapmak isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, yapılan çalışmaların heba olacağına ve bir türlü başarı elde edilemeyeceğine, zor bir durumun üstesinden gelineceğine, kardeşlerin ortak bir işe girileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments