Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada suyun üstünde köprü görmek

Rüyada suyun üstünde köprü görmek

Rüyada suyun üstünde köprü görmek iş hayatında ve aile hayatında türlü zararlara uğranacağına, mutlu olunacağına ve çalışma hayatı içinde bilgi ve tecrübe sahibi olarak işlere liderlik edileceğine, rahatsızlık duyulan bir konuda beklenmedik bir haber alınmasıyla ferahlığa erileceğine, hayatı içinde kendisine zarar veren herşeyden en yakın zamanda kurtulacağına, üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına, sağlık dolu ve güzel günler geçirileceğine, mutluluğunu, huzurunu, yaşama sevincini ve güzel günlere olan inancını yitireceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine rivayet etmektedir.

Rüyada suyun üstünde köprü gördüyseniz:

  • Çok fazla önemsemediğiniz işlerle uğraşırken aniden aklınıza sizin için önemli bir konuda ilerlemenize ya da isteklerinizi gerçekleştirmenize faydası olabilecek fikirler gelebilir.

Rüyada suyun üstünde köprü görmek çok hayırlı ve güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, büyük atılımların yapılacağına, mal varlığında kayıplar yaşayacağına ve para kaybedeceğine, güzel fırsatların ele geçirileceğine, uzun zamandan beri istenen hedeflerin ve amaçların gerçekleşeceğine, kazançlı işler yapılacağına inanılır.

Rüyada su üstünde köprü görmek can sıkıntısından, huzursuzluğundan ve hasta ruh halinden kurtulacağına, kişinin güvenlik zafiyetlerini ortadan kaldırarak, sevdiklerini de koruyacağına, hiç bilmediği ve daha önce görmediği alanlara ve yerlere sürükleyeceğine rivayet eder.

Rüyada köprünün üstünde durmak sorunlarından bu sayede zarara uğramadan kısa zaman içinde kurtulacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde yapacağı bazı çalışmalar sayesinde kurtulacağına, eline geçen tüm fırsatları bu sayede değerlendireceğine, endişe duyulan olayların düzeleceğine, sıkıntıların en kısa sürede Allah’ın izni ile son bulacağına rivayet eder.

Rüyada köprü üstünden geçmek elindeki parayı doğru yatırımlarla büyüteceğine, mutlu ve huzurlu olacağına, rızkının sonsuz olacağına, zenginliğinin tükenmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada köprünün üstünde görmek işten güçten elini eteğini çekeceğine, malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına, anı yaşamak yerine gelecekle ilgili sağlam planlar yapacağına, sahte arkadaşlıklardan kurtularak çok daha kalıcı dostluklar edineceğine alamet etmektedir.

Rüyada köprü üstünde oturmak daha önce hiç olmadığı kadar başarılı olacağına, büyük ve güzel gelişmeler sayesinde işini büyüteceğine, bir an bile üzülmesine dayanamayacağı için onun mutluluğu için elinden gelen her şeyi yapabileceğine, daha derin bir ruhani hayata sahip olması ile beraber çevresindekilere de inancı hakkında doğru bilgiler vermeyi vazife edineceğine yorulur.

Rüyada dere üstündeki köprüden geçmek kardeşlerden biri ile ilgili bir sorunun çözümü için önayak olunacağına, ardı ardına sıkıntıların baş göstereceğine, unutulan bir sorunun başa bela olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada köprünün üstünde olmak isim yapmış kişiler tarafından büyük bir çalışmaya dâhil edileceğine ve terfi yolunun açılacağına, sahip olduğu mal varlığının alıp yürüyeceğine ve herkesin isteyeceği bir hayatı olacağına, aile içinde bir ömür boyu huzur ve mutluluk olacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments