Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada su ve kaya görmek

Rüyada su ve kaya görmek

Rüyada su ve kaya görmek eğitim hayatında uzun zamandan beri istenen noktaya geleceğine, sorunlarla ve sıkıntılarla başlayan bir projenin gittikçe daha iyi bir duruma geleceğine, herhangi bir problemle karşılaşmayacağına, sağlık sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, hayatının güllük gülistanlık geçeceğine, aydınlık günlerin gittikçe uzaklaşacağına, zor zamanlar ve musibetler ile karşılaşılacağına, iş hayatında zararlı adımlar atılacağına, yakın zaman içinde üzüntü duyulacak bazı olaylar yaşanacağına ve parasal açıdan büyük kayıplar verileceğine, alınan bir haber ile moralinin bozulacağına, girişilen tüm işlerde başarı üstüne başarı kazanılacağına, kazandığı paralar ile çeşitli yatırımlar gerçekleştireceğine, üzüntü duyduğu olayları tek başına düzelteceğine inanılır.

Rüyada su ve kaya gördüyseniz:

  • Partnerinizle aranızda yaşanabilecek olaylara aşırı tepkiler vermemeye çalışmanızda fayda var.

Rüyada kayalıklardan su aktığını görmek işlerini düzeltmek için çok büyük adımlar atacağına ancak ne yaparsa yapsın yine sıkıntılı durumlara düşeceğine, sorunların teker teker aşılacağına, hastalıkların son bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada kayadan su aktığını görmek çözüm için her denemede daha fazla düğümleneceğine, sevdiği insanlar için tüm imkanlarını seferber edeceğine, yaşamda bazı şeyleri tecrübe etmiş kimseler için sürpriz gelişmeler yaşanacağına işaret eder.

Rüyada kayadan su fışkırdığını görmek mutlu olacağı mesajlar geleceğine ve hayatında dönüm noktası olabilecek güzel gelişmeler olacağına, sağlık sorunlarından kurtulmaya, kişinin bugüne değin halledemediği devletle ilgili bir sorunda bu kimseden destek alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada kayalardan akan su görmek kendisi için başarı kapılarını açacak bir işbirliğine gireceğine, işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, kişinin başında dönen kara bulutların artık dağılmaya başlayacağına, hane içine ay doğacağına, aksiliklerin, şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına, karanlığın biteceğine delalettir.

Rüyada kayalardan su aktığını görmek verilen duygusal kararlar kadar, anlık çıkışların da kişiye dönüp dolaşıp zarar vereceğine, çok büyük ve anlamlı çalışmaların yakın bir zamanda gerçekleştirilerek çok büyük kazançlar elde edileceğine, yapılacak işlerde hep dikkatli ve ayık olunması gerektiğine ve ancak bu şekilde kazanç elde edileceğine delalet eder.

Rüyada kayadan su çıktığını görmek bir sebeple çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, kendisini kaybedeceği ve çok zor bir şekilde toparlanacağı bazı olaylar yaşayacağına, Allah tarafından müjdeli ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, işlerini çok hayırlı bir şekilde yoluna sokacağına delalettir.

Rüyada su ve kaya görmek sağlıkla ilgili olarak önemli bir karar vereceğine, elinde kalan paranın yakın zaman içinde tükeneceğine, dünü arkada bırakarak, yarınlara bakacağına delalettir.

Rüyada suyun içinde kaya görmek bilineceğine ve çok sevilecek bir kişi olacağına, birikiminin artacağına, malının üstüne mal ekleyeceğine, elini attığı her işten hayırlısıyla ve alnının akıyla çıkacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments