Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada suyun içinde kaya görmek

Rüyada suyun içinde kaya görmek

Rüyada suyun içinde kaya görmek emeklerinin karşılığını bulacağına, ticaretinin gelişeceğine, aradığı her şeyi sevdiği insanda bulacağına, sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceği bir çalışma gerçekleştireceğine, kişinin karşısına her zaman hayatında kalacak kimseler çıkacağına, böylece kişinin hafifleyeceğine, enerjik ve hafiflemiş hissedeceğine, çok büyük ve güzel çalışmalara imza atılacağına, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, yeni bir kazanç kapısı bulunacağına, epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada suyun içinde kaya gördüyseniz:

  • Suçlamalarla karşılaşmak istemiyorsanız özel sırlarınızı açıklamamalısınız.

Rüyada suyun içinde kaya görmek önemli bir lider haline geleceğine, geleceği için de kendisine cesaret vereceğine, iş hayatı ile ilgili çalışmalara hız vereceğine rivayet eder.

Rüyada deniz içinde kaya görmek isteklerinin gerçekleşeceğine, kendisinde bu gücü, kudreti ve cesareti bulacağına, kendi dualarının Allah katında kabul olacağına, gireceği bir projede göstereceği özveri sayesinde makam sahibi olacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine yorulur.

Rüyada denizin içinde kaya görmek faturaların biriktikçe birikeceğine, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar yaşayacağına, çok üzüntülü ve endişeli olaylar ile karşılaşılacağına ve ruhsal olarak çok kötü durumlara düşeceğine, mantıklı ve akıllıca hareketlerde bulunmak suretiyle herkesi kendisine hayran bırakacağına işaret eder.

Rüyada kayadan su fışkırdığını görmek dertlerin ardı ardına patlak vereceğine, zor bir işe girileceğine ancak bir türlü beklenen kazancın ele geçmeyeceğine ve üzüntü duyulacağına, sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına ve tatsız bir olayın ortasına düşüleceğine, maddi durumun düzeleceğine ve sevinçli ve mutlu haberler alınacağına tabir olunur.

Rüyada kayalardan su aktığını görmek hasretlerin biteceğine, uzun zamandan beri beklenen terfinin başka bir kişiye verileceğine, kendisine uygun bazı projelere girerek uzun bir zaman boyunca kendisine yarar sağlayacak kişiler ile tanışacağına işaret etmektedir.

Rüyada kayalıklardan su aktığını görmek maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma ve duruma gelineceğine, sıkıntıların, zorlukların ve sorunların tamamen çözüme kavuşacağına, iş hayatında yaşadığı duraklamanın sona ereceğine, hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine ve yapılan işlerde büyük bir üne kavuşulacağına rivayet eder.

Rüyada kayadan su çıktığını görmek sıkıntılarının ve sorunlarının artacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu kazançlar sayesinde çok büyük mal ve mülk sahibi olacağına, ona yardımcı olacağına işarettir.

Rüyada su ve kaya görmek kendini kötü ve moralsiz hissedeceğine bu durumun da yüzünün asılmasına neden olacağına, kendisini çok iyi yerlere getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak kararlar vereceğine, bir sebeple kendi içine kapanacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments