Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kayadan su fışkırdığını görmek

Rüyada kayadan su fışkırdığını görmek

Rüyada kayadan su fışkırdığını görmek iş konusunda daha sakin hareket edileceğine, kişinin daha çok para kazanmaya başlayacağına, kolaylıklara ve ayrıcalıklara sahip olacağına, neşesine kavuşacağına, mubah olmayan yollara sapacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına, yakın bir zaman içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, bir işe soyunacağına, üzüntülerin ve endişelerin biteceğine, zor ve kötü günlerin geleceğine alamet eder.

Rüyada kayadan su fışkırdığını gördüyseniz:

  • Planlarınızı o zaman uygulamaya koyabilirsiniz.

Rüyada kayadan su fışkırdığını görmek iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine, ağızdan çıkan sözler yüzünden yakın akrabalarla dargınlık yaşanacağına, gün geçtikçe hayat içerisinde çok daha zor durumlar ile karşılaşacağına, hayatın rüya sahibine, mutluluk, zenginlik, sağlık ve hayır getireceğine yorulmaktadır.

Rüyada duvardan su fışkırdığını görmek atılan adımların pek yarar getirmeyeceğine, aksine büyük zarar görülmesine sebep olacağına, iş hayatında yaşadığı bütün sorunları aşacağına, rahatsızlık çekilen bir konu hakkında çok doğru bir karar verileceğine, sevinçli, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada evinden su fışkırdığını görmek fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına, bolluk ve bereket içinde geçecek olan bir döneme girileceğine, huzurlu ve rahat bir hayat yaşanacağına, sevinçli ve güzel bir haber alınacağına tabir olunur.

Rüyada yerden su fışkırmak yapılacak karalama çalışmalarının herhangi bir zarar veremeyeceğine, yaşanan sıkıntıların herhangi bir sorun yaratmayacağına, edilen tövbenin Allah katında kabul edileceğine, elinde bulunan çalışmaların sıkıntılı bir duruma geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada su fışkırdığını görmek verilen emeğin boşa gideceğine, sevinçten gözyaşı dökeceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, bolluk ve bereket içinde yaşayacağına delalet eder.

Rüyada dağdan su fışkırdığını görmek uzun zamandan beri beklenen bir haber geleceğine, çok kötü durumlara düşüleceğine, atılan her adımda daha kötü bir durumla yüzleşileceğine, kurulan bir ortaklık içinde yaşanan sorunlardan ötürü büyük bir kavganın ya da tartışmanın yaşanacağına, hayırlı bir birlikteliğin adımlarının atılacağına delalet eder.

Rüyada çeşmeden su fışkırdığını görmek tahmin edilenden daha büyük kazançlar elde edileceğine, huzurunun ve neşesinin bozulacağına, kişinin gönlünden geçenlerin gerçeğe dönüşeceğine ve tüm dileklerin ve duaların kabul olacağına delalet etmektedir.

Rüyada borudan su fışkırdığını görmek hiç beklemediği bir anda aile hayatında deyim yerindeyse bir deprem olacağına ve karşılaşılan bu durum yüzünden aile bireylerinin birbirlerine düşeceğine, ortaklıklarda tartışmaların yaşanacağına, mal varlığında kayıplar yaşayacağına ve para kaybedeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments