Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kayadan su çıktığını görmek

Rüyada kayadan su çıktığını görmek

Rüyada kayadan su çıktığını görmek çok geçimsiz ve kaygısız biri olacağına, amacına ulaşmayı başaracağına, şansının ve kısmetinin açılacağına, kaderinin yüzüne güleceğine, onun tarafından iyiliklerle, güzelliklerle ve hayırla mükafatlandırılacağına, insanlar tarafından tanınan biri olacağına, çarelere, çözümlere ve şifaya kavuşacağına, bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine, zor bir durumda kalacağına, rüya sahibinin rahat bir hayata kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada kayadan su çıktığını gördüyseniz:

  • Gerçekçi ya da gerçekçilikten uzak korkularla savaşmanın en iyi yolu güvenilir dostlarla konuşmak veya meditasyona başlamak olabilir.

Rüyada kayadan su çıktığını görmek sorunlarının çözümü için yeni yollar arayacağına, çevresindeki kişilerin de katkıları ile sorunlarını çok zarar etmeden ortadan kaldıracağına ve rahat edeceğine, yapılan tüm işlerin boşa çıkmasından ötürü maddi durumun bozulacağına ve sevilen ve saygı duyulan kişilerden kalleşlik ve ihanet görüleceğine, sahip olduklarının hesabını tutmakta zorlanacak kadar büyüyeceğine inanılır.

Rüyada su ve kaya görmek ancak daha sonra ortaya çıkan dini duygulara cevap vereceğine, hayırlı haberler alınacağına, atılan bütün adımların ve yapılan tüm projelerin çok kazanç ve başarı getireceğine tabir olunur.

Rüyada kayadan su aktığını görmek iş yerinde görevini zorla yerine getireceğinden dolayı amirlerinden ikaz alacağına, esenliğe kavuşmaya, zorlukları atlatmaya, insanların gönlünü ve sevgisini kazanacağına delalettir.

Rüyada kayalıklardan su aktığını görmek sıkıntılarının ve sorunlarının günden güne artacağına, çok büyük kazançlar elde edip iyi yerlere geleceğine ve başarılı bir kişi olacağına, üstün başarılar alacağına yorulmaktadır.

Rüyada suyun içinde kaya görmek Allah’ın hoşuna giden, güzel ameller işleyeceğine, asla harama ve günaha yakın durulmayacağına, maddi ve manevi olarak çok zarara uğranacağına, adından konuşulur olacağına alamet etmektedir.

Rüyada kayadan su fışkırdığını görmek sıkıntıların bir anda biteceğine, elde bulunan malvarlığının daha da artacağına, işlerin de hafifleyeceğine, hayırsız bir kişinin sebep olduğu sıkıntıya çözüm olacağına yorulur.

Rüyada kayalardan akan su görmek daha iyi düşünüp yeni projelere hazır hale gelineceğine, buna karşılık iyilik ve güzellik göreceğine, emek verilen ve ter dökülen çalışmaların istenilen şekilde sonuçlanacağına, kar ve mutluluk getirecek projeler ortaya konacağına, hayırlı ve büyük kazançlar elde edileceğine inanılır.

Rüyada kayalardan su aktığını görmek ağız tadı, keyif ve neşe içinde yaşayacağına, Allah’ın kendisine lütfettikleri için de kendini çok şanslı göreceğine, zor durumların tatlıya bağlanacağına, rakiplerini ve düşmanlarını kendinden uzak tutacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments