Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kayalardan su aktığını görmek

Rüyada kayalardan su aktığını görmek

Rüyada kayalardan su aktığını görmek kadir kıymet bilen rüya sahibinin temiz kalpli şekilde davranmasının karşılığında hep iyilik bulacağına, yatırımların heba olacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını bu sayede herhangi bir sorun yaşamadan yakın bir zaman içinde tek başına çözeceğine ve ileride çok iyi işlere imza atacağına, ekmeğinin ve kazancının artacağına, işlerinin hafifleyeceğine ve hayatının kolaylaşacağına, yakın bir zaman içinde hayırlı bir kısmet bulup evliliğe adım atacağına, manevi olarak çok güzel ve huzurlu bir döneme girdiğine ve yakın bir zaman içinde daha iyi yerlere geleceğine, çok büyük maddi zarara uğrayacağına işaret eder.

Rüyada kayalardan su aktığını gördüyseniz:

  • Sağlığınızda önemli bir zayıflık olmamakla birlikte enerji seviyeniz düşük, fiziki bitkinlik içinde olabilirsiniz.

Rüyada kayalıklardan su aktığını görmek çok gereksiz ve yanlış atılımların yapılacağına, para sıkıntısı çekmeden harcama yapmanın keyfini ve rahatlığını yaşayacağına, büyük sıkıntılar ile girdiği bir işte yüklü kazançlar elde edeceğine, rahata erileceğine, sevinçli olaylar ile karşılaşılacağına delalettir.

Rüyada kayalardan su aktığını görmek sırtındaki ağırlığın ve yükün azalacağına, yeni kısmetlere nail olacağına, ancak yakın bir kişiden kaynaklanacak olan bir sorunun daha büyük bir baş ağrısı yaratacağına delalet etmektedir.

Rüyada kayadan su aktığını görmek dünya nimetlerinden sonuna kadar yararlanacak olan rüya sahibinin rızkında azalma olmadan müreffeh bir hayat sürdüreceğine, bazen en yakınındaki kişiden bile şüphe duymasına sebep olacağına, bu yüzden insanlarla arasına sürekli mesafe koyacağına ve kötü duruma düşebileceğini bile bile yalnız kalmayı tercih edeceğine, onların bir dediğini iki etmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kayadan su çıktığını görmek acı tecrübeler edineceğine ancak gelecek için bu deneyimleri olumlu şekilde kullanacağına, kötü niyet besleyen bir komşuyla ilişkilerin kesileceğine, işlerin çok verimli olacağı bir dönemin yaşanacağına, sönmüş umutların yeniden canlanacağına, yaşam sevincinin geri geleceğine işaret eder.

Rüyada kayadan su fışkırdığını görmek hiç istemediği halde birçok zorlukla karşılaşacağına, iyi niyetli görünen kişilerin ilişkinize müdahale etmeye çalışarak aranızı açmaya çalışacağına, herkesin bir adım daha önüne geçmeyi başaracağına delalettir.

Rüyada su ve kaya görmek düşmanların önlerinin açılacağına, neşeleneceğine, sıkıntılarını ve dertlerini unutacağına, çok büyük ve başarılı bir kariyer için kendisine daha uygun olduğunu düşündüğü bir işe gireceğine tabir olunur.

Rüyada kayalardan akan su görmek sorunlarının tamamen biteceğine ve dert ettiği tüm problemlerin ve olayların hayra çıkacağına, yeni bir işe gireceğine, iş yaşamında yaşayacağı olumsuzlukları aile hayatına da yansıtacağına alamet etmektedir.

Rüyada suyun içinde kaya görmek herkes tarafından takdir edilen ve sevilen biri olacağına, çok daha iyi şartlar içinde yaşayacağına, aldığı borçları ödemekte çok büyük sıkıntılar çekeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments