Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hortumla su akıtmak

Rüyada hortumla su akıtmak

Rüyada hortumla su akıtmak yapılacak olan bazı atılımların yakında sona ereceğine, çok değerli ve saygın insanlar ile tanışacağına, akıllıca adımlar atıp toplum tarafından çok takdir edileceğine, alacağı zaferlere ve başarılara da kendisinin bile inanamayacağına, uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine ve kurulmuş olan bir hanenin gösterilen acelecilik yüzünden yıkılacağına, Allah katında günahkâr sayılacağı işleri hiç çekinmeden yapmaya başlayacağına, şansının ve kısmetinin kendisinden yana gideceğine, hayatı boyunca azın ne demek olduğunu bilmeyeceğine, dünyanın sonsuz nimetlerinden ve her türlü keyfinden bolca faydalanacağına, kazancının tükenmeyeceğine ve kalıcı olacağına rivayet eder.

Rüyada hortumla su akıtmak gördüyseniz:

  • Devam etmenin bir yolunu bulmanız gerekecek.

Rüyada hortumla su akıtmak ancak bir türlü istenen şekilde bir çalışma gerçekleştirilemeyeceğine, maddi ve manevi olarak büyük kazanç elde edeceğine ve iş hayatında kazandığı deneyimleri etrafındaki insanlara aktaracağına, dertlerinden ve borçlarından kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada suyu boşa akıtmak ancak daha sonra bazı sorunlar yaşayacağına, sevinçli ve güzel bir haber almaya, yaşadığı sıkıntılı günlerden ötürü kendisini işine veremeyen rüya sahibinin, çok büyük zarar edeceğine ve bu zararı kapatmak için daha çok çalışmak zorunda kalacağına delalettir.

Rüyada su akıtmak tüm ülkenin bahsedeceği çalışmalar gerçekleştirileceğine, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, çok üzüleceğine, çok sevilen ve değer verilen insanlar ile araya çok büyük mesafeler konulacağına alamet eder.

Rüyada yumurta akı yemek adının hiç yok yere lekeleneceğine ve kişinin bu nedenle uzun süre gözyaşı döküp, kendini toparlayamayacağına, bol kazanç getireceğine, konuşmaz olacağına, yaşama isteğini ve yarınlara olan inancını da kaybedeceğine işaret eder.

Rüyada cerahat akıtmak aile hayatını derinden etkileyen bir derdin elbirliği ile çözüme kavuşturulacağına, kazancın arttırılması için ikinci bir işe girileceğine, dince eksikliğe ve itikat bozukluğuna, sorunların ve sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, yapılan işlerin karşılığının alınabileceğine ve çok büyük bir bereket olacağına işaret etmektedir.

Rüyada yılan zehrini akıtmak maddi ve manevi olarak çok büyük problemler yaşanacak bir döneme girileceğine, rahatının ve gelirinin artacağına, kırılan özgüvenin tekrar inşa edileceğine yorulur.

Rüyada yılanın akıp gittiğini görmek kısa sürede çok yol katedilecek bir döneme girileceğine, yaşanan bir tatsızlığın tatlıya bağlanacağına, hayırlı haberlere, hiç istemeyeceği şeyler ile karşılaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada birinin kanını akıtmak işinden anladığı için öncelikli olarak tercih edileceğine, yakın bir zaman içinde çok büyük başarılar kazanacağına, çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, uzun bir süre boyunca eksik kalmış işlerin tamamlanacağına, aile hayatında yaşanan küslüklerin ve kırgınlıkların barışla sonuçlandırılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments