Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hortumla su görmek

Rüyada hortumla su görmek

Rüyada hortumla su görmek işlerinin büyük bir sıkıntıya gireceğine, sevdiği kişilerle arasının çok küçük bir sebepten ötürü bozulacağına, sıkıntılarını ve dertlerini unutacağına, kendisini daha önce hiç hissetmediği kadar rahat ve hafif hissedeceğine, yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, talihinin artacağına, rızkının çoğalacağına, keyfinin, neşesinin ve rahatının yerine geleceğine, hayatının bir anda çok güzel hale geleceğine, ekmeğinin artacağına, sevdiğiniz misafirler ile uzun vakit geçirebileceğinize ve özlediğiniz bir yakınınızın ya da bir arkadaşınızın sizi görmeye geleceğine, eline geçen bütün fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve böylece uzun zamandan beri hayal ettiği her şeye çok büyük çaba sarfetmeden kavuşacağına, gerçekleştirilen projeler sayesinde yüksek kademelerde çalışmaya başlanacağına, aile hayatının gün geçtikçe iyiye gideceğine tabir olunur.

Rüyada hortumla su gördüyseniz:

  • Sevdiğinizden verebileceğinden çok daha fazlasını talep etmeye başladığınızın farkında değilseniz bir an önce kendinize çeki düzen vermelisiniz.

Rüyada su hortumu görmek hayallerinin gerçekleşmesi sayesinde sevdiğine kavuşacağına, her zaman mutlu olabileceği deneyimler yaşayacağına, uzun zaman önce alınmış olan borçların ödeneceğine delalet eder.

Rüyada hortumdan su akmasını görmek alınacak hayır duaları sayesinde kısmetin açılacağına, bazı maddi problemlerin baş göstereceğine, deyim yerindeyse hayatın dönüm noktasının yaşanacağına, kişi için hayatının en parlak döneminin geleceğine işaret eder.

Rüyada hortumla su doldurmak gamdan, kederden, üzüntüden ve gözyaşından uzak duracağına, maddi imkânlarının bir ömür konfor içinde yaşaması için ona yeteceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine ve ferahlığa çıkılacağına işaret eder.

Rüyada hortumla su aktığını görmek geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, kimseye el açmak zorunda kalmayacağına, kurulu düzeninin olacağına, emeklerinin karşılığını almaya başlayacağına, takdire layık işler yapacağına bu sayede saygınlık göreceğine, tatsız bir durumla uğraşmak zorunda kalınacağı rivayet etmektedir.

Rüyada su hortumu tutmak yolunun açılacağına, sıkıntılarından kurtulmasına yardım edeceğine, geçim kaygısı duymayacağına, çalışmadan da sabit bir gelire sahip olma şansın elde edeceğine delalet eder.

Rüyada hortumdan su aktığını görmek eline geçen bütün fırsatların çok hayırlı bir şekilde kazanç sağlayacağına ve rahat edilecek bir döneme gireceğine, sıkıntı getirecek bazı olaylar yaşanacağına, tövbelerin amacına ulaşacağına inanılır.

Rüyada hortumla su akıtmak bolluğa, berekete, kişinin kafasının rahat edeceğine, gönlünün ferahlayacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, yapılacak bazı akıllıca manevralar sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına, rüya sahibinin şimdiye kadar hiç üzülmediği kadar üzüleceğine, karalar bağlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hortumla su içmek maddi sıkıntıların kurulacak bir ortaklık sayesinde ortadan kalkacağına, çok sevdiği bir kişi tarafından kalbinin kırılacağına, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments