Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada su üzerinde atlamak

Rüyada su üzerinde atlamak

Rüyada su üzerinde atlamak zenginlik içinde bir yaşam sürüleceğine, kazancının yakın zamanda artış göstereceğine, girdiği işlerde kısa süre içinde büyük zararlara uğrayacağına ve çok üzüleceğine, maddi sıkıntı içine düşüleceğine, verilen sözlerin yerine getirilememesinden ötürü güvenin sarsılacağına, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, gururlandıracak işler yapacağına, iş hayatında rakiplerin oyununa gelineceğine yorulmaktadır.

Rüyada su üzerinde atlamak gördüyseniz:

  • Zihinsel çalışmalarda yüzeysel kalabilirsiniz.

Rüyada su birikintisinden atlamak el attığı her işte herkesi kıskandıracak başarılar elde edeceğine, kolay yollardan kazanacağına, karanlıkların aydınlanacağına ve depresif bir kişilik sergileyen bir akrabanın düzeleceğine yorulur.

Rüyada berrak suya atlamak hedeflerinin gerçekleşeceğine, kazancının artacağına, hayata karşı isteksizleşeceğine, hayırsız bir akraba yüzünden diğer akrabalarla ters düşüleceğine ve zararlı bir alışkanlığa başlanacağına işaret etmektedir.

Rüyada suya atladığını görmek Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına, güzel huylarını terk edeceğine, inancını bir kenara atacağına, büyük miktarda para kazanacağına, iyi bir iş hayatına sahip olacağına ve rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine işaret eder.

Rüyada gelinlikle suya atlamak kendisini daha rahat hissedeceğine, kin ve düşmanlığın olduğu insanlarla da uzlaşma ve barış sağlayacağına, hayırlı bir evlat olacağına rivayet eder.

Rüyada uçurumdan suya atlamak hayattan elini eteğini çekeceğine, sorunlu ve sıkıntılı kişilerle bir işe girileceğine, sevinçli bir haber alınacağına yorulur.

Rüyada su üzerinden atlamak kasasının ağırlaşacağına, yaşamının lüks, konforlu ve rahat hale geleceğine, çok güzel ve hayırlı gelişmelerin önünü açacağına, sevdiği kişi ile hayatını birleştireceğine, nurtopu gibi bir evlada sahip olacağına delalet etmektedir.

Rüyada köprüden suya atlamak iş hayatında ve aile hayatında türlü zararlara uğranacağına, zorlukların ve musibetlerin sürekli artacağına, kem gözlere ve nazarlara gelineceğine, şansının döneceğine, yaşamının her anlamda iyileşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yüksek yerden suya atlamak her şeyin etiketinin iki katına çıkıp, insanların alım gücünün azalacağına, başarılara yeni başarılar katılacağına, işlerin yoluna gireceğine ve hayal ettiği birçok şeye kısa süre içinde kısa yollardan zahmetsiz şekilde kavuşacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments