Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezar üstünde oturmak

Rüyada mezar üstünde oturmak

Rüyada mezar üstünde oturmak hiç beklemediği bir kişiden büyük bir ihanet göreceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, ağız tadının yerinde kalacağına, hayatının afiyette geçeceğine, uzakta yaşayan bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, sorunların büyük darbeler vuracağına, akrabalardan herhangi bir destek alınmayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, maddi konularda hiç sıkıntı duymadan yoluna devam edip, neşeli bir hayat süreceğine, kişinin her zaman bolluk içinde bir hayat sürerek, sevdiklerine de her şeyin en iyisini vereceğine, inandığı ve uğruna büyük sermayeler koyduğu işlerin de kendisine hayal kırıklığı yaşatmayacağına, zorlanacağına, bir sebeple yapılmak istenen bir projede yalnız kalınacağına rivayet eder.

Rüyada mezar üstünde oturmak gördüyseniz:

  • Çok fazla acele ederseniz, projenin başarı şansını da zora sokarsınız.

Rüyada mezar üstünde oturmak kazancınızın artacağına, işinize ve hanenize bereket geleceğine, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına, aile bireyleri ile birlikte güzel ve mutlu günler geçirileceğine, kırgınlık yaşanan bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine, atılacak adımlar sayesinde iş sahibi olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada mezarın üstünde oturmak çok üzüleceğine ve daha sonra gelecek güzel haberler ile çok büyük bir sevinç yaşayacağına, zorlukların geride kalacağına, yüzün güleceğine işarettir.

Rüyada ağaç üstünde oturmak büyük bir maddi refaha kavuşacağına, fiziksel açıdan iyi olmak için harcadığı çabanın aynısını ruhsal açıdan da göstereceğine, tekin olmayan yollara parasını ve malını harcayacağına rivayet eder.

Rüyada taş üstünde oturmak düşmanlarını çatlatacak kadar mutlu olacağına, zengin olmasa da, kimseye muhtaç olmadan huzur içinde bir hayat süreceğine, yaptığı hiçbir şeyden zevk alamayacağına delalet eder.

Rüyada ay üstünde oturmak sevdiği insanla romantik, duygusal ve güzel zamanlar yaşayacağına, kısa sürede çalışmalarının çok kazanç getireceğine, o işi canlandıracağına, ayaklandıracağına, o işten ekmek yiyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada köprü üstünde oturmak mesleki kariyerini daha iyi hale getirmek için bir müddet yurt dışında yaşayacağına, sorunlarını çözdükten sonra bu sorunların ardından sadece uğranılan zararların kalacağına ve etrafındaki insanlara karşı sinir savaşı vereceğine, çok büyük bazı çalışmalar gerçekleştireceğine işarettir.

Rüyada inek üstünde oturmak duygularını açığa vuracağına, kendini çok halsiz ve mutsuz hissedeceğine, kazancının yakın zamanda artış göstereceğine yorulur.

Rüyada halının üstünde oturmak ele geçen her fırsatta daha iyi şeyler yapmak için çaba gösterileceğine, büyük atılımlar yaparak epey kazanç getirecek çalışmalar ortaya koyacağına, elinde kalan paranın yakın zaman içinde tükeneceğine, gelecek olan paranın ise işleri yürütmek için kullanılacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments