Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sel suyuna girmek

Rüyada sel suyuna girmek

Rüyada sel suyuna girmek sorunların sürekli artacağına, zarar getirecek bir kişi ile istemeden muhatap olunacağına, bu yüzden aile bireyleri ile tartışılacağına, alınacak tedbirlere rağmen uzun sürecek bir rekabete girileceğine, ailesinin de tasvip etmediği konularda direttiği için başını belaya sokacağına, hayırlı bir yoldan gidilmesi ile zor gibi görünen bir işin hızlı bir şekilde yapılacağına, boşanmak istemesi halinde eşi tarafından zorluklar çıkarılacağına, ortaya konacak projelerin kazanç elde etmesi ile sayesinde hayırlı kapılar açılacağına, yeni bir ortama gireceğine, Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına, dünyanın tüm güzelliklerini tatma, görme ve alma şansına sahip olacağına, maddi imkânlarının çokluğu sayesinde dilediği gibi yaşayacağına ve bu sayede gözü açık gitmeyeceğine, iş konusunda da istenilen başarıların elde edileceğine delalettir.

Rüyada sel suyuna girmek gördüyseniz:

  • Beklediğiniz konularda ilerleme söz konusu olabilir.

Rüyada sel suyuna girmek halk tarafından çok sayılıp sevileceğine ve destek göreceğine ve vatanı ve milleti için çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına, evlilikle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, işlerini tek başına yöneteceğine delalet etmektedir.

Rüyada sel ve su görmek dertleri biteceğine, varlık ve huzur sahibi olunacağına, çok büyük sıkıntılar çekileceğine ancak bu sıkıntılardan sonra daha büyük sorunlar yaşanacağına, hataların düzeltileceğine yorulur.

Rüyada yağmur suyundan sel görmek bunun da kendisi için hayırlı olacağına ve ona mutluluk getireceğine, kırılacağına, kafasını ve gündemini sürekli olarak karıştırıp duran bu konudan ilelebet kurtulacağına delalettir.

Rüyada su ve sel görmek karlı işler yapma olanağı elde edeceğine, kısmet alacağına, beklentilerinin yerine geleceğine, mesleğinde istediği başarıyı elde edeceğine, kazandığı zaferlerin aile hayatını olumlu şekilde etkileyeceğine, hane içindeki mutluluğun, keyfin, rahatın, huzurun, konforun ve lüksün de artmasına vesile olacağına, yardım edilen insanlardan hayır duaları alacağına işaret etmektedir.

Rüyada temiz sel suyu görmek yapılan işlerin rağbet görmesi sayesinde kazancın katbekat artacağına, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına ve sempatik tavırlarla herkesin ilgisinin çekileceğine, yaşanan zorlukların üstesinden gelineceğine delalet eder.

Rüyada sel su baskını görmek çok büyük yatırımlar gerçekleştirip yardıma muhtaç insanlara destek olacağına, hayırlı olarak başlayan bir çalışmanın kötü bir şekilde ve geride yüklü miktarda borç bırakarak biteceğine, maddi yükümlülüklerin azalacağına, rahatın ve huzurun yerine geleceğine inanılır.

Rüyada sel suyundan geçmek maddi durumunuzun düzeleceğine, sevdiğiniz bir yakınınızın ölüm haberini alacağınıza, sıkıntılı bekleyişlerin sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada su baskını sel görmek içinden çıkılamaz hallere düşeceğine, fakir fukaraya edilen yardımların ardından bol bol hayır duası alınacağına, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine, ailesiyle saadet içinde yaşayacağına, iş sıkıntısı olmadan, maddi zorluklar çekmeden, Allah’tan dilediği ne varsa elde ederek iyi bir hayat süreceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments