Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuyuya inmek

Rüyada kuyuya inmek

Rüyada kuyuya inmek elindeki kazancın büyük kısmını borçlara harcayacağına, oturduğu semtte bir dedikoduya maruz kalacağına ve epey zor zamanlar geçireceğine, asla yüksünmeyeceğine, helal lokma yemesiyle beraber, iyi bir mümin hayatı yaşayarak herkese örnek biri olacağına, sanatının insanları memnun ve tatmin etmeyeceğine, zorlukların bu sayede aşılacağına, başarısızlığa düşeceğine, süzüleceğine, ağlayacağına, elinin bolluk ve bereket göreceğine, yakın bir zaman içinde kendisini kötü bulacağı bir işe gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada kuyuya inmek gördüyseniz:

  • Size yakın bir kişi veya bir iş arkadaşınızla ilişkileriniz gerilebilir.

Rüyada su kuyusuna inmek sağlık sorunları ile başın belaya gireceğine, alınan borçların ödenememesinden ötürü gittikçe artacağına, mutluluk ve heyecandan da yerinde duramaz hale geleceğine, maddi açıdan büyük kazanç getirecek projelere imza atılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kuyuya inmek yüksek mevkilerde bir işe terfi edileceğine, endişe duyulan bazı olaylar ile karşılaşılacağına, çok büyük bir mutluluk duyulacağına delalettir.

Rüyada derin kuyuya inmek evindeki bereketin ve işindeki verimin eksileceğine, işlerini tek başına yöneteceğine, kısmetlerin artacağına alamet eder.

Rüyada iple kuyuya inmek onun sevincini de, mutluluğunu da kendi sevinci ve mutluluğu bileceğine, tüm özlemini gidereceğine, sonra da içine düştüğü zor durumu olgunca kabul edeceğine inanılır.

Rüyada kuyunun içinde bebek görmek kesesinin her daim dolu kalacağına, akılsızca davrandığı için geleceğini tehlikeye atacağına, aşama göstermeyeceğine ve iyi şekilde sonuçlanmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada kuyu içine girmek iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, elde bulunan güzel şeylerin zarar göreceğine, küslükleri bitireceğine, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin biteceğine yorulur.

Rüyada kuyu görmek kendisini hedeflerine, amaçlarına ve beklentilerine götürecek yolda da geri adım atmayacağına, kalıcı başarıyı yakalayacağına, yaşadığı gergin ve zor günleri arkasında bırakacağına delalettir.

Rüyada ateş kuyusu görmek sıkıntıların bir anda biteceğine, dertlerin biteceğine, sıkıntıların aşılacağına, bir süre önce yapılan bir hatadan ötürü kariyer planında büyük bir zarar oluşacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments