Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada su kuyusu temizlemek

Rüyada su kuyusu temizlemek

Rüyada su kuyusu temizlemek zahmet verecek bir durumun ortasında kalınacağına, düzeltmeye çalıştıkça daha da bozulacağına ancak ilerleyen zamanlarda daha iyi ve daha akıllıca hareket edeceğine, maddi durumlarının da her zaman iyi olacağına, can derdine düşeceğine, sıkıntıların ve parasızlığın geride kalacağına, üzerinde çok büyük baskı bulunmasından ötürü küçük bir rahatsızlık yaşayacağına ve alacağı bazı haberler yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine, işlerinde önemli adımlar atacağına, hayırlı olan mallara ve paraya kavuşacağına, her anlamda feraha kavuşacağına, hiç bir şeyin eksikliğini ve yokluğunu da hissetmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada su kuyusu temizlemek gördüyseniz:

  • Aya özgüven patlamasıyla başlıyorsunuz.

Rüyada su kuyusu temizlemek bol kazanç elde edileceğine, insanların hayır dualarının alınacağına, moral bulacağına, kendini çok iyi hissedeceğine, oldukça kazançlı işler yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada lağım kuyusu temizlemek yaptığı ve yapacağı işler ile çok güzel yerlere gelip büyük paralar kazanacağına ve refah ve huzur içinde bir hayat süreceğine, çok üzüntülü ve stresli günlerin yaşanacağına, yeni insanlarla tanışıp yeni kararlar vereceğine, kazancını birkaç kat arttıracağına alamet eder.

Rüyada kuyu temizlemek mesleğini yetenekli olduğu alandan seçeceğine bu sayede işinde hem muvaffak hem de mutlu olacağına, bir sebeple uzunca bir süre insan içine çıkamayacağına, gittiği yolda büyük ve iş dünyasında ses getirecek projelere imza atacağına işaret etmektedir.

Rüyada tuvalet kuyusu temizlemek istediği bir mevkiye terfi ettirileceğine, aile bireylerinden birinin evlilik yolunda adım atacağına, anlayışlı ve hoşgörülü bir kişi ile evlenileceğine ve evlat sahibi olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada su kuyusuna bakmak maddi ve manevi açıdan çok zor durumlara düşüleceğine, her zaman geçimini sağlamanın bir yolunu bulacağına, eğer bu durum başarılı olursa rüya sahibi ile tanıdığı arasında çok büyük bir bağ kurulacağına delalet etmektedir.

Rüyada su dolu kuyu görmek eğitimini sürdüren gençlerde ise askeri sınavlar veya önemli eğitim kurumlarının sınavlarında büyük başarılar elde etmek, zeka ile istenilen mevkiye erişileceğine, insanlara karşı güveninin sarsılacağına, sevdiği bir kişinin arkasından kötü sözler sarfettiğini duyacağına rivayet eder.

Rüyada kuyu kazıp su bulmak hayatında fırtınalı günler yaşanacağına ve kişinin büyük bir çıkmazın içine düşeceğine, başarılarının artacağına, uğursuzlukların kol gezeceğine inanılır.

Rüyada birinin su kuyusuna düştüğünü görmek yaşayacağı güzel günlerin de çoğalacağına, istediği başarıyı göstereceğine, yardım edeceği bazı kişiler ile çok büyük bir işbirliğine gideceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments