Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuyu temizlemek

Rüyada kuyu temizlemek

Rüyada kuyu temizlemek kazancının epey düşeceğine ve aile hayatında hiç aklına gelmeyecek olaylar ile karşılaşacağına, heveslerinin biteceğine, refah düzeyinin ve yaşam şartlarının hiç düşmeyeceğine, gün geçtikçe işini daha da büyüteceğine, kazanacağı paralar sayesinde çok hayırlı işler yaparak büyük hayır duaları alacağına, işiyle nam salacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, daha sonra iş hayatı içinde çok zor işler ile karşılaşıldığında aranan kişi olacağına ve bu sorunları da çözerek saygın bir mertebeye yükseleceğine rivayet eder.

Rüyada kuyu temizlemek gördüyseniz:

  • Sadece nasıl ilerleyeceğinizi şemalandırmanız gerekiyor.

Rüyada kuyu temizlemek çok kısa bir süre içinde yaşanan bütün sorunların ortadan kaldırılacağına, neredeyse bozulma noktasına gelmiş olan hayatını toparlayacağına, şartlarının da zenginleşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada lağım kuyusu temizlemek çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştirileceğine, çok büyük kazançlar elde edileceğine ve bu kazançlar sayesinde rüya sahibinin kendisine olan güveninin gün geçtikçe artacağına, sıkıntıların kısa zaman içinde sona ereceğine, sıkıntılardan ve zorluklardan kurtulacağına delalettir.

Rüyada su kuyusu temizlemek borçların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, sıkıntıların ve üzüntülerin bir daha ortaya çıkmamak üzerek biteceğine, yaşanan tüm zorlukların avantaja dönüştürüleceğine, etraftaki insanların dertlerine de çare bulunacağına, iş hayatı içinde üst bir mevkiye terfi alınacağına, hedeflerine doğru adımlarla yürüyebilecek yollar bulacağına alamet eder.

Rüyada tuvalet kuyusu temizlemek ortaya çok başarılı ve kazançlı çalışmalar konulacağına, kazancının günden güne arttıracağına, maddi sıkıntılardan kurtulup bol kazanç elde edilecek işlerde başarı sahibi olunacağına alamet eder.

Rüyada kuyuya bakmak hayal edilen yeni bir işe sahip olunacağına, hayalini kurduğu şeylerin ayağına geleceğine, arzu ettiği mutlu yuvaya sahip olacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, iş ile ilgili olarak atacağı hatalı bir adım yüzünden başının çok ağrıyacağına, çok büyük üzüntüler yaşadıktan sonra kendisini toplamak için çaba göstereceğine yorulur.

Rüyada kuyuya anahtar düşürmek istenmeyen ve maddi manevi büyük zararlara yol açan bir işe kalkışacağına, bu yüzden bütün aile bireyleri ve akrabalar tarafından dışlanacağına ve buna rağmen yaptığı hatalara devam edeceğine, zor zamanlar geçirileceğine, bu yüzden rüyayı gören kişiye uygun olmayan ancak geçim sıkıntısı çektiği bir dönemde zorunlu olarak meşakkatli bir işte çalışmaya başlayacağına, akıp giden zamana rağmen halen istenen noktaya gelinemeyeceğine tabir olunur.

Rüyada kuyu suyu görmek aile hayatında yaşanan mutluluğun yıllar boyunca devam edeceğine, kısmetinin ve şansının açılarak önüne pek çok olanak çıkacağına, parasının ve malının artacağına ve bu sayede adından da çokça söz ettireceğine işaret etmektedir.

Rüyada kuyuya atladığını görmek sorunlu ve sıkıntılı dönemlerden geçeceğine, çok büyük üzüntüler yaşadıktan sonra kendisini toplamak için çaba göstereceğine ve başarılı olacağına, kazanç elde edeceğine, bereketli işlere gireceğine, ticaret ehli olacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments