Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuyu kazmak

Rüyada kuyu kazmak

Rüyada kuyu kazmak aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşanacağına, kendisini birçok musibet ve sıkıntı ile uğraşmaktan ötürü çok yorgun hissedeceğine, bazı kişiler ile kurulacak çeşitli iş birliktelikleri ile hayal edilen herşeye kavuşulacağına, çok büyük ve kazançlı çalışmalar elde edeceğine, esenlik içinde olacağına, ferahlayacağına, rahatlayacağına, rızık ve kazanç elde edeceğine, dertlerini, sıkıntılarını, sorunlarını unutacağına, zor zamanlar geçirileceğine, maddi ve manevi olarak rahat geçirilen bir dönemin biteceğine ve birçok konuda çok sancılı bir dönemin başlayacağına, işlerin kötü bir duruma geleceğine, rakiplerin başarı kazanacağına, haksızlık edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kuyu kazmak gördüyseniz:

  • Gelişmeler sizin yeni bir açılım yapmanızı sağlayabilir.

Rüyada kuyu kazmak içinin rahat edeceğine ve gözyaşının duracağına, yaşadığı aksiliklerin ortadan kalkacağına, gücünün, kudretinin yerine geleceğine, rüya sahibinin fakirleşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kuyu kazdırmak çok iyi kazançlar elde edileceğine, kalp kırıklığı yaşanacağına, yaşadığı sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Rüyada birinin kuyu kazdığını görmek doğru bir karar verileceğine, özel hayatında mutlu olup, eğer bekarsa sevdiği ile evleneceğine, zararlı ve kötü niyetli kişileri hanesinden ve ailesinden uzaklaştıracağına delalet eder.

Rüyada su kuyusu kazmak uzun bir süre bu hastalıkla savaşacağına, çok büyük üzüntü yaşayacağına, mütevaziliğini asla elden bırakmayacağına işaret eder.

Rüyada kuyu kazdığını görmek sıkıntıların sona ereceğine, dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, zararlı kişilerden uzak durulacağına, türlü musibetlerin kişinin peşinden geleceğine rivayet eder.

Rüyada tuvalet kuyusu kazmak ticaretinin uluslararası bir nitelik kazanacağına, kişinin yabancılarla büyük ve önemli işler yaparak hem zengin olacağına hem de kendi işini kurup yönetici konumuna geleceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, eline geçecek fırsatlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, borçların kısa süre içinde ve sorun yaşanmadan ödeneceğine işaret eder.

Rüyada elleriyle mezar kazmak gittiği yolda çok başarılı olacağına, iş yerinde de prensipli, sevdiklerine bağlı, işini tutkuyla yapan rüya sahibinin el üstünde tutulan biri olacağına, iletişim konusunda daha güçlü olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada dolu mezar kazmak ferahlık ve aydınlık dolu günlere ulaşılacağına, moralsiz ve düşünceli olacağına, yaşanan sıkıntıların ardından çok hayırlı ve güzel günlerin geleceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments