Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tuvalet kuyusu kazmak

Rüyada tuvalet kuyusu kazmak

Rüyada tuvalet kuyusu kazmak dedikoduların ve karalamaların son bulacağına, rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, karanlıkların aydınlanacağına, üstüste kazanacağı başarılar sayesinde prestij sahibi biri olacağına ve projelerinin beklenenden daha fazla ilgi göreceğine, çok büyük atılımlar yapılacağına, ortak olarak girdiği işten ortağının yapacağı bir hata yüzünden kısa bir süre içinde ayrılacağına, bu ayrılıktan sonra maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine, başının derde gireceğine, sıkıntılarını bu sayede çözeceğine, rahatsızlık yaratan bir durumun düzeltileceğine, aşık olunan bir kişiden karşılık bulunacağına delalet eder.

Rüyada tuvalet kuyusu kazmak gördüyseniz:

  • Evinizi, yaşadığınız yeri ya da yaşam tarzınızı ilgilendiren değişiklikler yapabilirsiniz.

Rüyada tuvalet kuyusu kazmak kötü kimselerle bir olup, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına, yanlış ve kötü yollara sapmayacağına, büyük kazançlar elde edileceğine, iş konusunda çok büyük arzuları olan rüya sahibinin, kendi işine kavuşacağına işarettir.

Rüyada su kuyusu kazmak sevdiklerini, istediklerini, hayal ettiklerini de hoşlanmadıklarını, benimsemediklerini ve kabul etmediklerini rahatça ve açıkça söyleyebileceği fırsatlar yakalayacağına, yüzlerin her daim güleceği bir döneme girileceğine, huzur ve mutluluğun sürekli artacağına, geçim sıkıntısına katlanmak zorunda kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada kuyu kazdırmak elindekileri de yitireceğine, malının ve parasının da hiç olmasına neden olacağına, hasta ve mutsuz olmasına neden olacağına, geçim sıkıntısı yaşanılacağına işaret etmektedir.

Rüyada kuyu kazmak maddi sıkıntılardan kurtulmaya, götürüsünün, getirisinden daha fazla olacağına, emeklerinin boşa gideceğine, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, çok büyük emek vererek hazırladığı bir çalışmadan beklediği verimi ve kazancı elde edemeyeceğine işarettir.

Rüyada birinin kuyu kazdığını görmek çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar ile çok endişeli günler yaşanacağına ve büyük bir çalışmaya girerek çok güzel ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, rahatının her zaman yerinde olacağına, sorunlarını teker teker aşacağına delalet etmektedir.

Rüyada kuyu kazdığını görmek çok büyük bir proje ortaya koyacağına ve böylece uzun bir zamandan beri hayallerini kurduğu işi hayata geçireceğine, ekmeğinin azalmayacağına, hanesinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine alamet eder.

Rüyada tuvalet kazmak elinin darlığa ve yokluğa düşmeyeceğine, etrafındaki insanların sıkıntılarına çare olacağına, değer verilen bir aile dostunun tavsiyesi ile bir yola çıkılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tuvaleti kazmak aksi takdirde çaresiz kalacağına, günden güne sorunlarının artacağına, eğer hali hazırda böyle bir şey zaten varsa bunun sonucunun rüya sahibini sevindirecek şekilde olacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments