Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin kuyu kazdığını görmek

Rüyada birinin kuyu kazdığını görmek

Rüyada birinin kuyu kazdığını görmek iş hayatında kendi işini kuracağına ve kendi işinin patronu olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, güç, kudret ve hidayet sahibi olacağına, kendine olan öz güvenini arttıracak kadar büyük ve değerli işler yapacağına ve çok önemli noktalara geleceğine, emeklerinin boşa gideceğine, huzurunun, mutluluğunun, azalacağına, hayatı ile ilgili büyük sorunlarla da karşılaşmayacağına, adım atacağı bir işte karşısına çıkacak bir sorundan ötürü ilerleyen dönemlerde de tökezleyeceğine, yüzünün güleceğine ve çok mutlu olacağına, hem toplumun hem de ailenin çok sevineceğine, uzun yıllar boyunca konuşulacağına, korkularından ve kuruntularından kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada birinin kuyu kazdığını gördüyseniz:

  • Olumlu atmosfer veya gelişmeler, siz dahil etrafınızdaki herkesin kendini iyi hissetmesini sağlayabilir.

Rüyada tuvalet kuyusu kazmak geçim derdinin ömrünün sonuna kadar biteceğine, büyük üzüntüler ve acılar yaşayacağına, kendisini bir türlü ispat ettiremeyeceğine, bolluğa ve berekete kavuşacağına alamet eder.

Rüyada kuyu kazdığını görmek hoşgörülü ve düşünceli bir kişi olunacağına, iç sıkıntınızın azalacağına, sorunlara hızlı bir şekilde çare bulunacağına ve çok doğru adımlar atılarak aile hayatına renk getirileceğine delalettir.

Rüyada kuyu kazdırmak ailesi ile çok huzurlu ve sağlıklı bir ömür geçireceğine, her zaman örnek bir Müslüman olarak hareket etmesinden dolayı başına bela gelmeyeceğine ve Allah tarafından korunacağına, yeni ve isabetli adımlar atılacağına yorulur.

Rüyada birinin kuyu kazdığını görmek hayalini kurduğu işin başına geçeceğine, sayılan ve sevilen kimse olacağına, herkesin dikkatinin çekileceğine işaret eder.

Rüyada su kuyusu kazmak kendisine dert ettiği şeyleri atlatmayı ve unutmayı bileceğine, bu sayede rahata ereceğine, eğlenceli ve güzel günler yaşayacağına, bir anda büyük bir borç batağının ortasına düşüleceğine, kızına daima sahip çıkacağına ve onu desteklemekten de hiç vazgeçmeyeceğine yorulur.

Rüyada kuyu kazmak çevresinin doğru ve kendisine fayda sağlayacak gerçek dostlarla çevrileceğine, aile içindeki huzurunu ve iyi halini kaybedeceğine, yapacağı bu büyük hatadan dönmek yerine inatçı bir tutumla devam ederek gelecekte büyük mutsuzluklara neden olacak adımlar atacağına inanılır.

Rüyada havuz kazmak ayrı düşülen bir kişi ile biraraya gelineceğine, çok büyük sorunları kısa sürede ortadan kaldırmasına çok yarayacağına, bir sebeple sıkıntıya düşen rüya sahibinin sevdiği kişilerin aralarında konuşarak verecekleri bir destek sayesinde işlerini yoluna sokacağına, sevdiklerine, verdikleri destekten ötürü çok teşekkür edeceğine işarettir.

Rüyada inşaat kazmak ancak bu hatadan kurtulup doğru bir hamle yaparak çok daha rahat edeceği bir proje gerçekleştireceğine, bu sorunun adından kendisini üzmeye çalışan ve sürekli sorun çıkaran bazı kişiler ile arasındaki bağları tamamen koparacağına, çok başarılı ve zengin birisi olacağına, her türlü zayıflığından, kompleksinden ve egosundan kurtulacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments