Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuyu kazdığını görmek

Rüyada kuyu kazdığını görmek

Rüyada kuyu kazdığını görmek hayırlı insanlarla ahbaplık kurulacağına, işini layığı ile yerine getireceğine, çok büyük destek vereceğine, alınan borçların ödenememesinden ötürü gittikçe artacağına, yaşam isteğinin ve enerjisinin de baki olacağına, günbegün daha büyük kazanç elde edileceğine, onun da bu duruma içerlemesine, insanlara karşı güvenini kaybetmesine ve kendisini onlara kapatmasına neden olacağına, bildiği ve sevdiği işi yapacağı için çok büyük bir özgüvene kavuşacağına, böylece sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve rahat edeceğine tabir olunur.

Rüyada kuyu kazdığını gördüyseniz:

  • Alçak gönüllülüğü elden bırakmamalısınız.

Rüyada kuyu kazdığını görmek boğan ne varsa hepsinden kurtulmak için uğraşacağına, kişinin tüm geleceğini etkileyecek bir dönemece girileceğine, hayatının olumlu yönde devam edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kuyu kazmak bir sebeple uzunca bir süre sorunlu zamanlar geçirileceğine, sevilen kişilerin iş fikirlerinin gerçekleştirileceğine, kendini doğru yolu bulmaya vereceğine, dinini yaşayacağına işarettir.

Rüyada su kuyusu kazmak hayatını kolaylaştıracak, renklendirecek ve eğlenceli hale getirecek işler yapacağına, büyük bir sıkıntısını ve sorununu çok büyük çaba sarfederek çözüme kavuşturacağına ve çok rahat bir duruma gelmesine yardım edeceğine, sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına ve kötü bir duruma düşürüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birinin kuyu kazdığını görmek emeklerinin heba olacağına, atılan adımların zorluk yaratacağına, sorunların üstüste geleceğine, aile hayatı içinde yaşadığı tartışmaların son bulacağına ve çok iyi günler göreceğine delalettir.

Rüyada tuvalet kuyusu kazmak kişinin daha çok para kazanmaya başlayacağına, gelecekle ilgili olarak verilecek kararların hayat içerisinde çok büyük bir etki yaratacağına, mevki ve makam sahibi kişiler ile kurulacak olan dostluk sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, aksiliklerin birbiri ardına yaşanacağına yorulur.

Rüyada kuyu kazdırmak kendisi hakkında olumsuz fikirleri olan insanların fikirlerini baştan sona değiştireceğine ve çok büyük bir rahatlama yaşayacağına, başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine sıkıntıların ve zorlukların yakın zaman içinde sona ereceğine ve sevilen kişilerle çok büyük mutluluklar yaşanacağına, yeni işlere gireceğine, el attığı işlerde çok büyük mutluluklar yaşayacağına delalet eder.

Rüyada eski mezar kazmak rahatsızlık veren durumlarla muhatap olunacağına, malının, parasının ve makamının artacağına, şansının açılacağına, endişelerinin ve üzüntülerinin biteceğine delalettir.

Rüyada kar kazmak büyük başarıların göğüsleneceğine, keyfinin ve ağız tadının kaçacağına, blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine, sistemli bir şekilde işleyen bir projede yaşanacak bir aksilik yüzünden işlerin rayından çıkacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments