Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuyu bulmak

Rüyada kuyu bulmak

Rüyada kuyu bulmak mesleki açıdan aranacak niteliklere sahip olmak için gece gündüz çalışacağına, işlerinin çok zor bir durumda kalacağına, hanesinden bereketin ve kalbinden mutluluğun göçeceğine, uzun yıllar boyunca yardım ettiği insanların kendisine sırt çevireceğine, yanlış bir karar vereceği için  eline geçen fırsatları kaçıracağına, bir koyulan işten yüz kazanılacağına, işyerine ve haneye bolluk ve bereket geleceğine, büyük bir sevinç duyacağı bir haber alacağına, önemli ve büyük işlerin başına getirileceğine, uzun süreli planlarda ciddi değişiklikler olacağından dolayı kişinin hesaplarında da karışıklıklar çıkacağına yorulur.

Rüyada kuyu bulmak gördüyseniz:

  • Eski tanıdıkların veya geçmişle bağlantılı kişilerin hayatınızı olumsuz etkilemesine izin vermemelisiniz.

Rüyada kuyu kazıp su bulmak işlerin günden güne azalması yüzünden borçlarının artacağına, büyük bir kazanç elde edeceğine, iş hayatında sorun yaşanacağına, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kuyu bulmak istediği bir proje için yatırım yapmaya başlayacağına, eşi ve çocukları ile hayal ettiği hayatı yaşayacağına, onlardan her zaman saygı ve sevgi göreceğine, toplumda itibar ve takdir toplayacağına, başarılarının ve mutluluğunun sürekli olacağına, önemli işlerin insanı durumuna geleceğine alamet eder.

Rüyada su kuyusu bulmak kızına daima sahip çıkacağına ve onu desteklemekten de hiç vazgeçmeyeceğine, yapmak istediği işlerde bir türlü dikiş tutturamayacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük bir işe gireceğine, bu iş sayesinde insanların hayran kalacağı bazı çalışmalara imza atacağına delalet etmektedir.

Rüyada kendini kuyunun içinde görmek eline geçen gelirin de çoğalacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, gireceği bir ortaklıkta çok büyük bir sorunla karşılaşacağına, büyük bir boşluğa düşeceğine, çok büyük bir üzüntü duyacağına delalet eder.

Rüyada toprak kuyu görmek daha fazla kazanç elde edebileceği yolları keşfedeceğine, rüya sahibinin, şansının yaver gitmesi ile çok büyük kazanç elde edeceğine, sıkıntılarından ve üzüntülerinden kurtulacağına, sevdikleriyle beraberliklerinde kavgalar oluşacağına işaret eder.

Rüyada kuyu kazdığını görmek hayatına yeni anlamlar ve değerler geleceğine, yakın çevresinin iyi gününden de, kötü gününden de geri duracağına, kafasındaki soru işaretlerinden, yüreğindeki sıkıntılarından ve aşamadığı zorluklardan kurtulacağına yorulur.

Rüyada kazılmış kuyu görmek yaşadığı zorlukların son bulacağına, huzurlu bir kişiliğe sahip olacağına ve başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine, kendisine çok daha fazla yetki verileceğine, güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına ve uzunca bir süre boyunca bu kişinin yapacağı ayak oyunlarına direnileceğine işaret eder.

Rüyada su kuyusuna atlamak sağlam bir kariyer edineceğine, sıkıntılı günler geçirileceğine, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments