Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuyu açmak

Rüyada kuyu açmak

Rüyada kuyu açmak işlerini düzeltmek için çok büyük adımlar atacağına ancak ne yaparsa yapsın yine sıkıntılı durumlara düşeceğine, kazanılan tecrübe sayesinde birçok kişiye yol gösterileceğine, yapılan hataların düzeltileceğine, yardım isteyen bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine ve güzel haberler alınacağına, gelir kaynaklarının kuruyacağına, onlara sanat öğreteceğine, yapılan hatalar yüzünden çok büyük üzüntü duyulacağına, rahatsızlık veren durumların son bulacağına, kültürlü ve alim kimse haline geleceğine, ticaret ehli kimse olacağına, sektörde ve pazarda önemli bir yer edineceğine yorulur.

Rüyada kuyu açmak gördüyseniz:

  • Kısa vadeli düşünce yanlış tepkiler vermenize neden olabilir.

Rüyada kuyu açmak çok sevinçli haberler alacağına ve mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, yanlış kararlar alınması suretiyle maddi konularda büyük kayıplar yaşanacağına, daha sonra hayalin gerçekleştirileceğine tabir olunur.

Rüyada su kuyusu açmak edineceği gelir sayesinde maddi zararının tümünün karşılanacağına ve rahata ereceğine, elinin kolunun bağlanacağına, işlerinin tutacağına delalettir.

Rüyada tuvalet kuyusu görmek başkalarının da imrendiği bir hayata sahip olacağına, müjdeli haberler alacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, sevdiği kişiyle yeni bir başlangıç yaparak yeni bir hayata merhaba diyeceğine, sağlık sorunlarının artacağına alamet etmektedir.

Rüyada kuyuya düştüğünü görmek bereketinin artacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını kısa süre içinde atlatacağına, alın terinin karşılığında zengin, lüks ve rahat şekilde yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada toprak kuyu görmek sahip olduğu mal varlığının alıp yürüyeceğine ve herkesin isteyeceği bir hayatı olacağına, kendisini ferahlamış hissedeceğine, ardından başarılı bir çalışma hayatına atılacağına, edilen yardımlar ve yapılan hayırlar sayesinde geceleri başın yastığa vicdanen rahat olarak konulacağına delalet eder.

Rüyada temiz su kuyusu görmek sevdiği kişiler ile kuracağı ortaklık sayesinde kendisini çok rahat hissedeceğine ve mutlu olacağına, aslında çok mütevazı hayalleri olmasına rağmen kendisine mucize gibi gelecek olumlu gelişmeler yaşayacağına, kendisi ile gururlanacağı işler yapacağına işarettir.

Rüyada kuyunun içine girmek kısmetlerinin de herkesi kıskandıracak kadar çoğalacağına, kayıtsız kalınamayacak kadar iyi ve kazançlı bir teklif alınacağına, kişinin ağız tadına kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada kuyuya düşeni çıkarmak kişiyle beraber ailesinin de maddi olarak kalkınacağına, anne baba dualarının alınacağına ve sonunda büyük kazanç elde edilecek bir yola girileceğine, işlerinizin bozulacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments