Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada su koymak

Rüyada su koymak

Rüyada su koymak geçmişte kalmış bir sorunla tekrar muhatap olunacağına, zarar verecek bir kişiden yardım almak zorunda kalınacağına, bu kişi yüzünden büyük sıkıntılar çekileceğine, maddi güç sahibi olacağına, büyük başarılara imza atacağına, güzel, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına, daha sonra iş konusunda uzun yıllar büyük tecrübeler edinmiş bir kişi ile bir işbirliği içine gireceğine, daha rahat şekilde harcama ve alım yapacağına, aile bireyleri arasında tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, zor zamanlar geçirileceğine, yaşanacak kötü durumdan ötürü çok büyük bir üzüntü duyulacağına yorulur.

Rüyada su koymak gördüyseniz:

  • İlgisizlik, kayıtsızlık veya bıkma, bıktırma gibi şeyler yüzünden önem verdiğiniz birisini kaybedebilir ya da kendinizden soğutabilirsiniz.

Rüyada balığı suya koymak yaşamını baştan sona yeniden ele alarak düzenleyeceğine, eşler arasında büyük bir bağ kurulacağına, aile hayatında çok daha güzel günler göreceğine ve çok mutlu olacağına delalet eder.

Rüyada gülü suya koymak kazanacağı paralar sayesinde çok hayırlı işler yaparak büyük hayır duaları alacağına, şansının da yaver gitmesiyle her işte muvaffak olmanın tadını çıkaracağına, yüreğindeki sıkıntılarından ve aşamadığı zorluklardan kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada su koymak ilaç kullanılması gereken bir hastalıkla uğraşılacağına, söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine, kişinin merhameti sayesinde her canlıya ihtimam göstereceğine ve hayvanlara da, kimsesiz, ihtiyaç sahibi insanlara da aynı merhametle yaklaşıp, yardım edeceğine, verilen desteklere rağmen bir türlü toparlanılamayacağına yorulur.

Rüyada çiçeği suya koymak göğsü önde yani mağrur kimse olacağına, sorunlu ve kötü zamanlar geçirileceğine, mucize denilecek kadar önemli değişikliklerin yaşanmasına tabir olunur.

Rüyada tencereye su koymak kendisi için çok güzel gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşayacağına, yepyeni bir çalışma ortaya koyacağına, sevdiği kişilere yardım edeceğine, kazançlı bir işin başına geçileceğine işaret etmektedir.

Rüyada ayaklarını suya koymak çok büyük kazançlar elde ederek işlerini iyi yerlere taşıyacağına, sevdiği kişiler ile arasına kara kedi gireceğine, çözdüğü sorunun ardından yeni bir sorunla karşılaşacağına, müjdeli haberler alacağına, hayallerine, arzularına, hedeflerine kavuşacağına, muradına ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada buzdolabına su koymak uzun bir süre boyunca bu kişi ile devam ettikten sonra artık birçok konuda bu kişiden destek alınacağına, rakiplerini geçmeyi ve bertaraf etmeyi bileceğine, maddi anlamda zarar edeceğine, üzüleceğine, yıpranacağına delalet etmektedir.

Rüyada bardağa su koymak sorunların tatlıya bağlanacağına, işlerinin açılacağına, ticaretinin genişleyeceğine, huzurlu bir aile hayatına sahip olunacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments