Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gülü suya koymak

Rüyada gülü suya koymak

Rüyada gülü suya koymak sevilen kişiler ile çok güzel günler geçirileceğine, atılan adımlar sayesinde kazancın çok daha artacağına, mirasa, dertlerin kısa zamanda biteceğine, yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zamanda eşi ile yaptığı el birliği sayesinde sona ereceğine, hayallerinin teker teker gerçekleşeceğine ve çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatı yaşayacağına, sevilen kişilerle aranın bozulacağına, sabırla hayatına devam edeceğine, zor durumların sona ereceğine, sağlıkla ilgili olarak yaşanan bir sorunun ortadan kalkacağına ve aile bireyleri ile birlikte uzun zamandan beri istenen bir işe girileceğine tabir olunur.

Rüyada gülü suya koymak gördüyseniz:

  • Taleplerde bulunan kişilerin taleplerini anında yerine getirme ya da karşı koyma eğilimi gösterebilirsiniz.

Rüyada gülü suya koymak rahatsızlık duyulan konuların tatlıya bağlanacağına, huzursuzluk yaratan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, mutlu günlerin yaşanacağına, kısa sürede büyük bir aşama kaydedileceğine, problem yaratan kişi ya da elemanın ne olduğunun bulunması için bazı araştırmalar yapılacağına, bunun sonucunda bazı sorunların düzeltileceğine, çok üzüntülü zamanlar geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada vazoya gül koymak çok uzun bir zamandan beri hayal ettiği şeylere bir bir kavuşacağına, uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden iyi haber gelmeyeceğine, ilerde kişinin başına türlü sıkıntılar geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada mezara gül koymak böylece zor durumda kalınan ve maddi sıkıntı çekilen bir dönemin kapanacağına, bu sayede son zamanlarda kötü giden her şeyin düzeleceğine, yaşadığı bunalımdan kurtulacağına, işine ve sevdiklerine dört elle sarılacağına, yaşam enerjisini geri kazanacağına, yarınlara olan inancını yitirmeyeceğine, uzakta yaşayan bir akrabadan kötü bir haber alınacağına işaret eder.

Rüyada bardak su koymak sağlığının yerinde kalacağına, ağız tadından olacağına, eğlenceli günler yaşayacağına, gönlüne göre yaşamanın yollarını bulacağına, imkânları kendisine dilediği şekilde hareket etme ve adım atma fırsatı vereceğine tabir olunur.

Rüyada ayaklarını suya koymak maddi ve manevi olarak büyük zarar göreceğine ve çevresindeki insanların da zarar görmesine sebep olacağına, aile hayatında birlik ve beraberlik içinde olunacağına, hanesine güneş doğacağına işaret etmektedir.

Rüyada arabaya su koymak sıkıntılarının son bulacağına, kaçırmış olduğu fırsatlara üzülse de, daima önüne bakacağına ve bu süreçte olumsuz düşüncelere, karamsarlığa izin vermeden hareket edeceğine, hayallerine, arzularına, hedeflerine kavuşacağına delalet eder.

Rüyada çiçeği suya koymak ele geçen kısmetlerin ve fırsatların artacağına, sorunların ardı ardına ortaya çıkacağına, sorunlu bir kişi ile kurulmuş olan ortaklıktan ötürü günden güne daha büyük bir darboğaza düşüleceğine, aile bireyleri arasında varolan tartışmaların sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada tencereye su koymak aile hayatında yaşanan mutluluğun yıllar boyunca devam edeceğine, büyük paralar kazanan kişilerin bir anda kayıplar yaşayarak fakirleşeceklerine, zevk ve sefa içinde geçirilen yaşamın neredeyse bir fakirhanede son bulacağına, bir sebeple çok sıkıntı çekeceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments