Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tencereye su koymak

Rüyada tencereye su koymak

Rüyada tencereye su koymak kaldığı yerden devam edebilmesi için bazı yasal izinler almak zorunda kalacağına, işlerin daha kötü bir hal alacağına, maddi olarak uğranacak zararın yanısıra bir de manevi olarak zarar görüleceğine, uzun zamandan beri ters giden şansın düzeleceğine, tam bu sorunlar bitti derken bir hastalık ile imtihan edileceğine, geçim sıkıntısına düşüleceğine ve üzüntü duyulacak bazı durumlar ve olaylarla karşılaşılacağına, haneye bolluk ve bereketin hâkim olacağına, bekar kişiler için yıldırım nikahının söz konusu olacağına, iş ile ilgili biraz tökezlemeden sonra çok büyük başarılar kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada tencereye su koymak gördüyseniz:

  • Aşırı hassas kişilerle uğraşmanız gerekebilir.

Rüyada tencereye su koymak aldığı haberler sayesinde çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine, girilen tüm işlerle çok ses getirileceğine, planların tutmayacağına rivayet eder.

Rüyada tencereye süt koymak elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine ve malının da aynı oranda artacağına, çok büyük ve kazançlı çalışmalar elde edeceğine, iş kaybı yaşanacağına ve eğitim hayatında yaşanacak bir talihsizlik yüzünden okulla ilişkinin kesileceğine inanılır.

Rüyada tencerede su kaynatmak arkadaşlarını ve dostlarını da iş yaptığı camiadan seçeceğine, hepsinin istediğiniz düzende ilerleyeceğine, kötü ve üzücü durumlar ile karşılaşacağına, kendisini adadığı ve yıprattığı bazı konularda çok rahatsızlık duyacağına, ister istemez çok üzüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada içi su dolu tencere görmek finansal açıdan kritik bir noktaya geleceğine, karanlığın biteceğine, elinde bulunan imkânları çok iyi bir şekilde kullanarak büyük bir başarı kazanacağına ve uzun süreden beri çok istediği bir mevkiye terfi edileceğine tabir olunur.

Rüyada su dolu tencere görmek insanlık ve kulluk vazifesini daha çok yerine getireceğine, önemli hastalıkları ya da içinden çıkılmayacak sorunları olmayacağına, ters giden işlerin edilecek dualar sayesinde yoluna gireceğine alamet eder.

Rüyada tencerede su kaynadığını görmek kişinin isteklerine kavuşma mutluluğuna nail olacağına ve hayatının zahmetsiz ve çilesiz geçeceğine, hiçbir maddi zorluk çekmeyeceğine, çok endişeli ve çok üzüntülü durumlardan kurtulmak ve iş hayatından feraha çıkmak için çok büyük çabalar göstereceğine delalet etmektedir.

Rüyada tencerede kaynayan su görmek başkaları hakkında gıybet yapmak suretiyle günaha düşeceğine, daha sonra bu durumdan dolayı kendisini suçlayacağına, askıya alınmış projeleri başarılı bir şekilde tamamlayacağına, aile bireyleri arasındaki bağın gün geçtikçe kuvvetleneceğine inanılır.

Rüyada tencereye su doldurmak ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin sona ereceğine, spor yapmaya başlanılacağına, yakın bir akrabanın desteğinin alınacağına ve kaybedilen işe ve kariyere tekrar kavuşmak için büyük bir çaba gösterileceğine, rüya sahibinin daha farklı bir hayatı benimseyeceğine ve sevdiklerine düşman, düşmanlarına da dost olacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments