Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bardağa su koymak

Rüyada bardağa su koymak

Rüyada bardağa su koymak zor durumlara düşüleceğine, mal mülk konusunda çok büyük adımlar atıp çok zengin olacağına, ele geçen kazancın günden güne daha da artacağına, bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, yaptığı hataları düzelteceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının ortadan kalkacağına, ancak bu riskin bertaraf edilmesi sayesinde işten büyük kazanç elde edileceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir destek verileceğine, dini inancını tam olarak yaşamak için kişinin sürekli araştırma yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada bardağa su koymak gördüyseniz:

  • Mevcut, iş, plan veya düzenlemeleri gözden geçirmeli gereken köklü değişiklikleri yapmalısınız.

Rüyada bardak su koymak kısmetin açılacağına, sağlıkla ilgili önemli bir adım atılacağına, şımarıklık yapma hakkında sahip olacağına işaret etmektedir.

Rüyada bardağa su koymak uğranan zarardan kurtulmak amacıyla destek alınamadığı ve yardım bulunamadığı için zararın ve krizin daha da büyüyeceğine, kısa vadede büyük bir yol katedeceğine, kimseden yardım almak zorunda kalmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada çay bardağına çay koymak yapılan işte çalışanlardan birinin hatası yüzünden büyük bir parasal kayba uğranacağına ve sevilen bir kişinin yardım çağrısına içinde bulunulan kötü durumdan ötürü olumlu cevap verilemeyeceğine, yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, girilen bütün işlerde büyük başarılar kazanılacağına, yakın bir arkadaşın araya girmesi sayesinde bu sorunun çözüleceğine, evlilik yolunda bir adım atılacağına rivayet eder.

Rüyada bardağa çay koymak uykusuz ve halsiz düşeceğine, atılacak adımlar sayesinde hem yüklü miktarda para kazanacağına hem de çok daha üst kademelere geleceğine, böylece içinde bulunulan durumun nasıl çözüleceğini ortaya koyacağına ve vakit kaybetmeden müdahale ederek işleri eski haline getireceğine yorulur.

Rüyada balığı suya koymak eline haram para geçeceğine, refah içinde ve bereketli bir hayat yaşayacağına, dertlerine çare bulacağına, sorunlarını çözmek için yol göstereceğine işarettir.

Rüyada buzdolabına su koymak başarılarının daha fazla kişi tarafından takdir edileceğine, şifa bulacağına, güzel ve yaşanılır hale geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada suya çiçek koymak çok büyük maddi ve manevi zararlar ile karşılaşacağına, sıkıntıların bitirilip esenliğe kavuşulacağına, verilen emeğin karşılığının alınamamasından ötürü çok büyük üzüntü duyulacağına, insanlara birşeyleri ispat etmeye çalışırken işlerin kötü bir hal alacağına ve sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dolaba su koymak karlı işlere atılmak için birikimini ortaya koyacağına, bir sebeple sorunlarla direkt muhatap olmak zorunda kalınacağına, iş dünyasındaki yerin zaman içinde kaybedileceğine, bazı yorumculara göre ise de kişinin ahirete göç edeceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments