Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çiçeği suya koymak

Rüyada çiçeği suya koymak

Rüyada çiçeği suya koymak deneyimli bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde iş dünyasında büyük bir şöhrete kavuşulacağına, kişinin maddi imkanlarının çoğalacağına, yeni işlerin geleceğine, sıkıntılı ve yorucu bir döneme girileceğine, işlerin yavaşlayacağına, bolluk içinde yaşayacağına, ticarette şansının düşeceğine, işinde başarılı olmak için kılı kırk yaracak şekilde hareket edeceğine, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, ödemekte güçlük çekilen borçların kapatılacağına yorulmaktadır.

Rüyada çiçeği suya koymak gördüyseniz:

  • Beklenmedik kaynaklardan önemli şanslar söz konusu olabilir.

Rüyada suya çiçek koymak bir sebeple çok zor durumlar yaşayacağına, kendisini üzen ve zor günler geçirmesine neden olan olayları zorluk çekmeden ortadan kaldıracağına, uzun vadede yarar sağlayacak bir işe gireceğine, toplum içinde daha oturaklı davranacağına yorulmaktadır.

Rüyada çiçeği suya koymak zor işlerin altından kalkacağına ve çok uzun bir zamandan beri istediği mevkilere yakın bir zaman içinde geleceğine, çaresiz ve üzgün hallere düşeceğine, maddi sıkıntıların ve sorunların kalmayacağına, çeşitli iş ortaklıkları kurulacağına, sorunlu ve üzüntülü günlerin geride kalacağına ve dileklerin Allah’ın izni ile bir bir gerçekleşeceğine işaret eder.

Rüyada mezarlığa çiçek koymak yaşamınızın ileriki dönemlerinin çok güzel geçeceğine, yeni iş fırsatları yakalayacağına, kazancın daha da artacağına, sağlık sorunlarının sona ereceğine delalet eder.

Rüyada mezarlara çiçek koymak ailesine sıkıntılardan uzak ve rahat bir hayat yaşatacağına, iş hayatında yaşanan tüm olumsuzlukların yerini başarılara bırakacağına, Mutluluk verici gelişmelerin yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada çiçekleri vazoya koymak karşısına hayırlı kapıların açılacağına, işinde istediği başarıyı elde edeceğine, zorlukların, dertlerin ve üzüntülerin geride kalacağına işarettir.

Rüyada vazoya çiçek koymak yeni bir çevre edinileceğine, yapacağı çalışmalarda kazanacağı başarılar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, verilen bir sözün yerine getirileceğine, hayır getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir işe girileceğine, parasal olarak iyi bir kazanç elde edileceğine, tüm sıkıntıların arasında rahat bir nefes aldıracak bir haber alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada çiçeğe toprak koymak bazı çalışmaların büyük kazanç sağlayacağına, kendisine yeni bir ev ve bu evin içine yeni eşyalar alacağına, sağlıklı bir kişi olmak için hem beslenmesine dikkat edeceğine, hayal kırıklıklarının çıkacağına ve yaşamının bir anda deyim yerindeyse fırtınalı bir denize dönüşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada çiçek koymak kendisini çok mutlu ve huzurlu hissedeceğine, alım gücünün artacağına, maddi açıdan zarar edileceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Elif

Tam hatırlamıyırum sadece papatya buketini bi bardakta suya koyduğumu hatırlıyorum ve sonra elimde başka bi Buket vardı ve onuda aynı yere koyduğumu gördüm ama o buketi koyunca papatya buketi suya batıyordu ve ben onu çıkarıp tekrar ikisini beraber suya koydum