Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada balığı suya koymak

Rüyada balığı suya koymak

Rüyada balığı suya koymak sıkıntılarından ve sorunlarından resmi bir kurum sayesinde alınacak bir yardımla kurtulacağına, kıskançlık ve düşmanlık yapan bir kişi yüzünden iş hayatında zor bir duruma düşüleceğine ancak daha sonra sıkıntıların ortadan kalkacağına, ezilmeden ve zorlanmadan hayatını geçindirme şansı elde edeceğine, sonunda büyük bir servete sahip olunacağına, iş hayatında çok iyi bir atılım yapılacağına, birçok kişinin takdir ettiği bir kişi olunacağına ve rahata erileceğine, aşılması gereken engellerin günden güne artacağına, verilen emeğin boşa gideceğine, kötü kişilerin arayı bozmasından ötürü tartışılan ve ayrı düşülen dostların biraraya geleceğine, hayallere kısa zaman içinde kavuşulacağına alamet etmektedir.

Rüyada balığı suya koymak gördüyseniz:

  • Ev alım-satımı, taşınmak, evinizi yenilemek, iyi bir ev arkadaşı, kiralık ev ya da kiracı bulmak açısından farklı olanaklar yüzünü gösterebilir.

Rüyada balığı suya koymak bir sebeple alınteri dökerek elde ettiği kazancı kaybedeceğine, aile hayatında büyük sorunlar yaşanacağına, sevdiklerine kavuşacağına ve muradına ereceğine, çok uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada balıkları akvaryuma koymak bir işi bozulsa hemen diğerinin geleceğine, bunun kendisi için büyük bir şans olacağına, eşi ve çocukları ile çıkacağı bir yolculuktan güzel haberlerle döneceğine, yaptığı başarılı işler sayesinde adının herkes tarafından bilineceğine rivayet eder.

Rüyada akvaryuma balık koymak eksik bulduğu yönlerini geliştireceğine, dar gelirli olanların rahatlayacaklarına ve ellerine geçecek paranın bereketli olacağına, işlerin büyük kazanç kapıları açacağına, sıkıntıların ve stresin sona ereceğine, uzun zamandan beri özlem duyulan bir kişiye yakında kavuşulacağına tabir olunur.

Rüyada balığı akvaryuma koymak bir kere yaptığı hataya bir daha yapmayacağına, hayatı boyunca hep düşünerek, kendini garantiye alarak harekete edeceğine, hayatı baştan aşağı olumlu bir şekilde etkileyecek fırsatların elde edileceğine, istenmeyen bir yolculuğa işaret eder.

Rüyada buzdolabına balık koymak gülen yüzünün solmasına ve gözündeki ışığın sönmesine neden olacağına, bir mal alım satımı dolayısıyla yaşanan bir sıkıntının ortadan kalkmasına yardım edeceğine, ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde çok büyük miktarda kazanç elde edeceğine, istediği bir proje için yatırım yapmaya başlayacağına işaret eder.

Rüyada poşete balık koymak ailesi ve sevdiği kişiler ile refah içinde yaşayacağına, elini attığı her işi layığıyla sonuçlandıracağına, her gün biraz daha sıkıntıya düşüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada dolaba balık koymak zevke sefaya ve eğlenceye dalacağına, dünya mallarına karşı hırslanacağına bu yüzden de inancından ödün vererek yanlışlara düşeceğine, sorunların çözümü için sürekli kendisine danışılacağına, çok sıkıntı çektiği ve üzüldüğü konularda kendisini ferahlatacağına ve rahata ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada su koymak ortaklık kurulan bir kişiden gelen yardım ya da desteklerle kurtuluşa erileceğine, gidilen yolda kötü bir sürprizle karşılaşılacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, sorun yaratan bazı davranışların terkedileceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments