Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada su kova görmek

Rüyada su kova görmek

Rüyada su kova görmek etrafındaki insanlara yardım edeceğine, yaptığı işle ilgili olarak birçok kişi yetiştireceğine, işlerin kötüye gitmeye başlayacağına, elde bulunan maddi olanakların yavaş yavaş kaybedileceğine, elinin de bolluk göreceğine, aile bireylerinden birinin sorununu çözeceğine, çalıştığı işte yüklü bir zam alınacağına, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine ve çok sevineceği bir olayla karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşanacağına, tövbe edip daha düzgün ve iyi bir hayat yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada su kova gördüyseniz:

  • Kendi yollarında ilerleme konusunda ısrarcı olan kişilerle baş edebilmek için bazı bilgiler edinmeniz gerekiyor olabilir.

Rüyada su dolu kovalar görmek onun günlük yaşam ihtiyaçlarını elinden geldiği kadar karşılayacağına, işinden ve parasından olacağına, yıpratıcı ve zor da olsa illaki atlatılacağına işaret etmektedir.

Rüyada kovayla su taşımak rütbenin yükseleceğine, kendisini çekemediği için etrafta olur olmaz laflar edeceğine, kendisini çok kötü hissedeceğine, işlerinin yarıda kalacağına işaret eder.

Rüyada bir kova su taşımak uzun bir zaman boyunca düzelmesini beklediği ve çok dua ettiği bir olayın düzelmeyeceğine, zararlarını telafi edeceğine, sorunlarından kısa bir süre içinde kurtulacağına, kafasına koyduğu her işte muvaffakiyet elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada boş su kovası görmek sonrasında ise beklenen iyi günlerin geleceğine, üzüntülerin, endişelerin ve dertlerin biteceğine, deyim yerindeyse kişiye yar olmayacağına ve haydan gelenin yine huya gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada kovayla su çekmek kişinin başında dönüp duran uğursuzluğun, kara bulutların ve melanetin dağılacağına, hayırlı günlerin geleceğine, iş sahibi olup yönetici koltuğunda oturacağına, yanında çalışan insanlara hem ekmek yedireceğine, sevdiklerinin her daim dizinin dibinde olacağına, hiçbir şeyin aksiliklere takılmadan istediği gibi ilerleyeceğine delalettir.

Rüyada kova kova su görmek neşeleneceğine, sıkıntılarını ve dertlerini unutacağına, sıkıntılarını ve borçlarını bu sayede ortadan kaldıracağına, kendisini çekemeyen insanların çok kötü durumlara düşeceğine, yeni ve daha hayırlı kararlar verilmesi gerektiğine ve böylece işlerin sevinç ve mutluluk getireceğine delalet eder.

Rüyada kovada su dökmek sevilen bir kişinin yolundan gidileceğine ve o kişi gibi büyük başarılara imza atılacağına, endişe duyulan ve üzüntü yaratan konuların çözüme kavuşacağına, yeni bir eve taşınılacağına işarettir.

Rüyada kovada kirli su görmek bir daha olur olmadık yerlerde, olur olmadık şekillerde konuşmayacağına, iş hayatının çok iyi durumlara geleceğine, her türlü kötü kazadan ve kimseden korunacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments