Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kovayla su çekmek

Rüyada kovayla su çekmek

Rüyada kovayla su çekmek fakir fukaraya edilen yardımların ardından bol bol hayır duası alınacağına, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine, malının ve parasının çoğalacağına, borçlarının azalacağına, geçim sıkıntısının bitip, faturalarının rahatlıkla ödeneceğine, sorunların ve sıkıntıların artacağına, sıkıntı ve endişenin ortasına düşeceğine, çok uzak bir yere gideceğine ya da uzak bir yerden üzücü bir haber alacağına, çok daha zor durumların altından rahat bir şekilde çıkacağına, dost ve akrabaları ile mutlu olacağına, iş hayatındaki yorgunluğunu bu sayede atacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine işarettir.

Rüyada kovayla su çekmek gördüyseniz:

  • Paranızı işinize yarayacak şeyler için harcamak isteyebilirsiniz.

Rüyada denizden kovayla su çekmek sürpriz, olumlu ve güzel gelişmeler yaşayacağına, sevilip sayılacağına, iş hayatının hayırlı bir şekilde yeni başarılara ulaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada kuyudan kovayla su çekmek beklenmeyen yerden gelecek yardımlara, yapılan tüm işlerin boşa çıkmasından ötürü maddi durumun bozulacağına, hayatı içinde sürekli bir eşitlik ve denge olacağına alamet eder.

Rüyada kovayla su çekmek kıskanan kişiler tarafından ortaya çıkarılan kötü sürprizleri kendi bilek gücü ile yeneceğine, aksi halde büyük bir zarar uğranabileceğine, üzüntülerini ve acılarını unutacağına delalet eder.

Rüyada kovayla su doldurmak eş, dost ve akrabaları ile çok sevinecekleri bir haber alacağına, kişinin istediği gibi ilerleyeceğine, girdiği işlerde hayal kırıklığı yaşamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada su kovası görmek umut bağladığı meselelerin kendisine mutluluk ve başarı getireceğine, kendisini çok kötü ve yorgun hissedeceğine, rakiplerini geride bırakacağına rivayet eder.

Rüyada kovada berrak su görmek işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına, ancak sevdiği bir iki kişi dışında kimsenin yardımcı olmayacağına, müşterilerin ya da siparişin çoğalacağına delalet eder.

Rüyada su kova görmek çok büyük ve hayırlı kazançlar sağlayacağına, hayat içerisinde çok büyük darbeler alabileceğine, çok büyük ve sorunlu dönemler geçirebileceğine ama yine de ayakta durarak ve direnerek çok büyük başarılar kazanacağına, çoluk çocuğundan zarar göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada denizden kovayla su almak büyük fırsatlar elde edeceğine bu sayede maddi ve manevi olarak da güç kazanacağına, yapılan çalışmaların ve ortaya konan projelerin kar ve mutluluk getireceğine, kariyer edineceğine yorulur ve bu kişinin kendisi için şans olacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments